Šta je novo?

Adapter sa 220V na 110V

• Začetnik teme Začetnik teme Joker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Joker

Legenda
Moderator
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
6,000
Gde moze da se kupi pretvarac sa 220V na 110V potreban je za laptop koji radi na 110V ?

Ja sam video par komada pravljenih za HP stampace donesene iz USA i svi su bili zanatlijski rad, pravljeni u radionici.

Hvala ti, zanatlijski rad mi izgleda negine 🙁
Za stampacs nije problem kako to izgleda, gurnes ga u cosak i niko ga ni nevidi, ali sam hteo za laptop da to i malo licsi na nesto.

Iako je tema stara ,ne bih da otvaram novu posto je ista stvar u pitanju.
Dakle, posto mi buraz uskoro donosi laptop iz USA zanima da li se sada kod nas mogu nabaviti takvi adapteri, a ako moze ko se kod nas bavi time?

MIB je napisao(la):
Iako je tema stara ,ne bih da otvaram novu posto je ista stvar u pitanju.
Dakle, posto mi buraz uskoro donosi laptop iz USA zanima da li se sada kod nas mogu nabaviti takvi adapteri, a ako moze ko se kod nas bavi time?

http://www.power011.com/

Tu sam video ono sto te interesuje.

Ako budeš imao sreće adapter će ti biti 100-240V 50-60Hz Evo sada sam pogledao na moja dva laptopa i tako je.

svi laptopovi imaju automatsko prebacivanje sa 220v na 110v i ovbratno! a sve to pise na adapteru za struju! nema potreba kupovati dodatne adaptere!

samo adapter za ukljucivanje, sto ce reci neka plastikica sa malo metala za 20din 😀

ljudi u 99% slucajeva punjac za lap radi na 110 i na 220v pitanje samo utikaca, a moze i drugi kabl da se kupi za max 100din..

Znaci da uopste ne bi trebalo da brinem da li cu nesto spaliti u laptopu kada ga stavim da se dopuni ili kada ga koristim svakodnevno ukoliko treba negde da ga ubodem u steker. Hvala.

MIB je napisao(la):
Znaci da uopste ne bi trebalo da brinem da li cu nesto spaliti u laptopu kada ga stavim da se dopuni ili kada ga koristim svakodnevno ukoliko treba negde da ga ubodem u steker. Hvala.
Pa jednostavno pogledaj sta ti pise na punjachu, ali sto rece danijel00 vecina radi bez problema na i na 110V i na 220V i to sami prepoznaju, tj. nema preklopnika za izbor 110v/220v

Nazad
Vrh Dno