Šta je novo?

adapter: cd-rom sa laptopa ->PC

• Začetnik teme Začetnik teme vlasta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vlasta

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2001
Poena
649
Hocu da cd uredjaj skinut sa laptopa povezem na PC. Ima li kod nas da se nabavi takav adapter?

adapter

Ima u TC Jugoplastika,Pozeska ulica,br ???,mala prodavnica,odmah do prodavnice Belcomputers,cena 550 din,adapter za 2.5 incha HDD na 3,5 IDE.
Sloba

Konektor na optickim uredjajima za laptop NIJE isti kao za 2.5" hardove, u tome je problem!

Potrazi kod likova koji prodaju brandname kompove sa slim cd romovima. Ako ne nadjes javi se na pm, proverivu al mislim da ima drugar jedan.

joja je napisao(la):
Ima u TC Jugoplastika,Pozeska ulica,br ???,mala prodavnica,odmah do prodavnice Belcomputers,cena 550 din,adapter za 2.5 incha HDD na 3,5 IDE.
Sloba

Ako hocu da HDD 2.5" iz lap topa nakacim na IDE kabal u PC-u kao slave, mogu li koristiti taj adapter?

adapter

Koliko je meni poznato, HDD od 2.5 incha je predvidjen da uvek radi u master modu (nema jumper-e za CS),ali perfektno moze da radi na desktopu sa ovim adapterom,kao ili kao primary ili secondary master.

Sloba

joja je napisao(la):
Koliko je meni poznato, HDD od 2.5 incha je predvidjen da uvek radi u master modu (nema jumper-e za CS),ali perfektno moze da radi na desktopu sa ovim adapterom,kao ili kao primary ili secondary master.

Sloba

Bitno mi je da taj 2.5" moze da se nakaci na PC pomocu tog adaptera a dalje cemo videti sta cemo sa njim...
U svakom slucaju, hvala ti na pomoci.
Zoran

Nazad
Vrh Dno