Šta je novo?

Adapter: AC-usb

NemanM

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2006
Poena
301
Kupio sam mp3 plejer koji nema ulaz za punjenje standardnim adapterom nego ima samo usb izlaz, pomotju koga mozhe da se puni. Dakle mozhe se puniti kada je ukljuchen na rachunar ili preko posebnog adaptera, koji, nazhalost, nije ishao uz sam uredjaj.

Danas sam bio u par prodavnica i ni u jednoj nisam nashao ovakav adapter. Da li neko ima ideju gde mogu natji dotichni? Odgovaraju mi obe varijante usb(i ,,normalan'' shiroki i onaj tanji shto ide direktno u uredjaj).

Hvala!

Picture2.jpg

u principu nisi jedini koji to trazi, a zakljucak je da je lakse da napravis sam.

Ako odlucis da pravis sam onda klikni ovde.

Ako ti treba pomoc, vici.

Mislis na ovo ispod...
Dotični je ranije bio standardni deo MSI-515 mp3 plejer paketa... Ako neko prodaje adapter, ko je npr. imao doticni mp3 pa mu se isti pokvario, neka javi na PM. I ja sam zainteresovan...

Prilozi

• acusb.jpg
    acusb.jpg
    26.6 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena:
imas u IDEI na nbgd. Za kola kosta 300 din a za kucu 700 din, hama.

Napravitju ovo u domatjoj radinosti. Ako sam dobro skapirao treba da daje oko 5V(+/- 0.3V) na izlazu. Kada je u praznom hodu daje neshto vishe(mislim 8.85), ali bi trebalo da padne na pet kada se prikljuchi potroshach. Ako netje da radi kupitju u idei- mada imam ovde puno tih adaptera- ne kupuje mi se josh jedan.

U svakom sluchaju hvala dr. Tiristoru i Goranu sa >2 n:)

Poslednja izmena:
Vrh Dno