Šta je novo?

[ad-size]?

• Začetnik teme Začetnik teme mixi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mixi

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2002
Poena
630
Na nekoliko site-ova, pa i na benchmark forumu, umesto dosadasnjih banera, na tom mestu gde je bio baner ispisuje se link[AD-SIZE] koji je linkovan gde bi baner trebalo da vodi. O cemu se radi? Na benchmarku je to gornji baner koji vodi na www.pinsoft.com . Ostale slike mi prikazuje regularno.

Verovatno je "problem" u tome sto koristis neki baner ili pop-up killer program. Ja npr. koristim Ad-Muncher i tamo gde tebi pise "[AD-SIZE]", meni pise "[Munched]" i takodje je linkovano gde bi baner trebalo da vodi. Nije to nista strasno, cak je vrlo korisno 🙂

Pretpostavio sam da je nesto tako, ali sam ipak resio da pitam. Ko pita ne skita 🙄

ZoNi je napisao(la):
pa, mixi, sta je problem? jel' koristis neki od tih programa?
Koristim Outpost Firewall Free, i on je blokirao te banere, kome smeta ta opcija lako se moze iskljuciti.

Roy Jones Jr. je napisao(la):
Ja npr. koristim Ad-Muncher i tamo gde tebi pise "[AD-SIZE]", meni pise "[Munched]" i takodje je linkovano gde bi baner trebalo da vodi.
Zar nije lepše kad ne piše ništa? 😉
:wave;

Pa brze ucitava, ali sigurno nije lepse...
Pa ljudi optimizuju slike tako da se sajtovi brzo otvaraju, a ima onih koje trebam da cekam po 5 minuta, ali je to uglavnom flash, pa neznam kako onda unkcionise...

Neo_Matrix je napisao(la):
Pa brze ucitava, ali sigurno nije lepse...
Pa ljudi optimizuju slike tako da se sajtovi brzo otvaraju, a ima onih koje trebam da cekam po 5 minuta, ali je to uglavnom flash, pa neznam kako onda unkcionise...
Češ češ 😕 ... pa brže nije ali lepše jeste... jedino ako si od onih što vole da gledaju buljuk reklama.

Čekaj malo... jesi ti mislio na kompletno isključivanje svih slika? :zgran: Pa što bi to iko radio?

Ma jok bre, kakvo iskljucivanje svih slika. Outpost samo poskida reklamne banere, i to radi vrlo dobro, bas je dobra opcija...

ZoneAlarm pro, ko nije znao, ima opciju ad block i popup killer. Ni jedna ni druga ne rade savrseno, ali kako tako rade. Jedan program, firewall, popup+add killer, meni je OK

pozdrav

Nazad
Vrh Dno