Šta je novo?

Ad-Aware, Spybot Search & Destroy, Spywareblaster vodic za pocetnike!

H.U.D.

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2003
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. ADSL
Ovaj guide je bio postavljen na driverheaven site-u, ali ga vishe nema tamo.
Iz tog razloga post-ujem ga ovde, jer vidim da ( opravdano) ima dosta interesovanja medju manje iskusnom populacijom ovde na forumu za podeshavanje pomenutih anti-spyware alata.

Izvinjavam se zbog velichine attachment-a, ali guide je vrlo ilustrovan, bash kao da je za pochetnike.. :p :d

Komentari o kvalitetu post-a su dobrodoshli.

Pozdrav

Prilozi

• Spyware removal guide1_driverheaven.zip
    929.1 KB · Pregleda: 168
  • Spyware removal guide2_driverheaven.zip
    985.5 KB · Pregleda: 110
  • Spyware removal guide3_driverheaven.zip
    963.1 KB · Pregleda: 118
Uputstvo je na engleskom tako da manje upucenima nece mnogo znaciti :)
Salim se ... uputsvo je OK ali se na zalost otvara svaka 3 slicica, a na nekim stranama ih nema. Izgleda da su kod tebe u keshu pa se nisu prebacile.

Ne znam, ja sam pregledao te stranice i na drugoj mashini, odakle sam i postovao guide ( lakshe i brzze je upload-ovati ovo sa dual ISDN-a, nego sa najbolje analogne linija - a moja to nije :d )

btw, shala shvaccena ...... ali, pod manje upuccenima nisam smatrao likove koji liche na onog tipa iz reklame za NL Pro Group ( "shkola" Zzarka Radosavljevicca, majstora prevare :Klanjanje ), odn. ako rade na rachunaru i doshli su na forum, onda pretpostavljam da imaju dovoljno znanja iz tog stranog jezika, a ako nemaju, valjda znaju kako da pronadju web-prevodilac ( ili nekoga ko cce da im prevede text :eyebrows:)

btw, raspakujte file-ove iz sva 3 .zip-a u isti folder i onda browse-ujte :p

pozdrav

U svakom slucaju dobra ideja i pohvalno je sto si ovo postavio jer ce sigurno biti ljudi kojima ce ovo dobro doci i koji ce se nekako vec snaci sa engleskim. Ako i jednome coveku pomognes da nauci nesto novo uradio si nesto dobro i korisno.Pozdrav

Vrh Dno