Šta je novo?

Ad-Aware non stop crashuje!!

Marko_

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2008
Poena
375
Svako 3-4 korishcenje pukne i pojavi se da poshaljem crash report, pukne adawareservice. zashto to? i reinstalirao sam nekoliko puta win i dalje puca, deshava li se kome? ovo mi se deshava zadnja 2-3 meseca i bash smara.

ako neshto znachi. svaka pomoc dobrodoshla. :d

Prilozi

• adaware.jpg
    adaware.jpg
    69.2 KB · Pregleda: 41
koristi neki drugi program, npr. Spybot...

Ja sam odavno batalio Ad-Aware bas zbog tog problema. Imas mnogo drugih programa kao Spyware Terminator, Malwarebytes...

pa zanima me jer mi ovo vec 3 sistem svezh na kome se to deshava. chisto me zanima zashto se deshava nije problem da promenim softver al zhelim da znam zbog chega crashuje.:mad:

zar niko? niko ne koristi ad-aware ili se nikome ne deshava pomenuti problem ili nikad nije imao problema sa ad-aware-om? :d

Adaware je davno prošlo vreme, meni je počeo da brljavi još 2007. Alternative su individualna stvar, ja koristim Spybot i SuperAntiSpyware

zar niko? niko ne koristi ad-aware ili se nikome ne deshava pomenuti problem ili nikad nije imao problema sa ad-aware-om? :d
ja koristim AA jednom u 2-3 meseca, ali nisam imao nikada takve probleme! Da ne koristiš neke "custom" Windowse, kojima je možda izbačeno nešto što treba za rad AA?

ne, obichan win sp2

Nazad
Vrh Dno