Šta je novo?

Ad-aware 6.0 Personal build 6.181

starojko75

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2004
Poena
319
Imam gore pomenuti program.
Redovno sam ga update-ovao medjutim prilikom poslednjeg download-a nesto se s*ebalo tako da mi je reference file bio corupted i nije mogao da se ucita. Onda sam pokusao rucno sa sajta da skinem taj fajl i primetio sam ono sto mi je i ranije bilo cudno ali nisam obracao paznju - fajl koji sam rucno skinuo datira iz 26.10.2004. a kada kliknem na UPDATE opciju program mi kao nadje neki "novi" fajl ciji je datum neki iz 2002. godine. U cemu je caka?

Da li je SE varijanta programa bolja odnosno da li bi trebalo da skinem neku drugu verziju?

update-uju se samo verzije SE, od kada su se pojavile..
trebalo bi da imaju poboljshan engine i aktivnu komponentu ( Ad-Watch)

skini i instaliraj, necce da shkodi ( been there, done that)

pozdrav

Za preventivu je odličan i Spyware Blaster.
Što se tiče AD-Aware, SE verzija brže skenira, i nalazi više gamadi, pa je treba instalirati.

Ok, iako je moje pitanje bilo vise usmereno bas na konkretan problem.
A da li Ad-Watch moze u SE varijanti da se ukljuci iako verzija nije licencirana?
U mom Ad-aware-u ne moze.

Zoni, imam SpyBot ali nisam primetio Tea Timer - gde se to nalazi?
Mozda ova moja verzija to nema!?

HUD, kako to mislis update-uju se samo verzije SE? Ja update-ujem i ovaj moj, i SpyBot...

Ogi. je napisao(la):
A da li Ad-Watch moze u SE varijanti da se ukljuci iako verzija nije licencirana?
Ne moze.

Ogi. je napisao(la):

Tako su i odgovorili ljudi - nema update za stariju seriju.

HUD, kako to mislis update-uju se samo verzije SE? Ja update-ujem i ovaj moj, i SpyBot...

Ne, nemoze da se udateuje, a i ti si se upravo zalio da nemozes da ga updateujues 😉

Ne, ali to ti nece ni trebati ako poslusas Zonija...

Zoni, imam SpyBot ali nisam primetio Tea Timer - gde se to nalazi?
Mozda ova moja verzija to nema!?

Prilikom instalacije on te pita da li hoces da instalira Tea Timer, kasnije se ova komponenta nalazi u trayu (S&D Resident) i u sustini kontrolise upisivanje ili zahtev za info u/iz registryja i trazi od tebe da to dozvolis ili odbijes - izuzetno elegantno resenje (+ ne trosi memoriju).

Shtaps, nisam se zalio da ne mogu da ga update-ujem nego sam se zalio da mi kao update daje fajlove starog datuma. A inace sam ga mesecima najnormanije update-ovao.

Aha, nasao sam TeaTimer, iskreno nisam bas razumeo sta on to radi ali pogledacu readme ili tako nesto.

Zoni, molim te objasni mi sta radi Startup Monitor - vidim da ima neko objasnjenje na engleskom ali ga ne kapiram bas najbolje.

Poslednja izmena:
shtaps je napisao(la):
Tako su i odgovorili ljudi - nema update za stariju seriju.
Ne, nemoze da se udateuje, a i ti si se upravo zalio da nemozes da ga updateujues 😉
sto vi ljudi volite da lupate...

Current Ad-Aware Info

Current Build:
Version SE Build 1.05
Current Definition File:
SE1R16 28.10.2004

Ad-Aware 6 Build 181
Current Reference File:
01R347 26.10.2004

dakle, update od pre samo par dana, sa zvanicnog sajta...

pa dobro, tu pise da ce podrska za stariju verziju, a time verovatno i update, prestati prve nedelje novembra, sto znaci da jos uvek stara moze da se updateuje 🙂

i nebitno... svakako neka predje na novu verziju

ZoNi je napisao(la):
nadgleda ubacivanje bilo cega u StartUp - a to, osim legalnih programa, mnogo vole da rade razni virusi i spyware-i...

dakle: instaliraj ga - nece ti smetati, samo ce koristiti! 🙂

Instalirao sam ga i on sad' kao radi u pozadini?
Jedini trag koji imam od njega je STOP STARTUP MONITOR u START-PROGRAMS meniju ali to kada kliknem nista se ne desi, isto pise - zar ne bi trebalo da pise "ponovo pokreni...." ?

Nazad
Vrh Dno