Šta je novo?

Ad-aware 1.05 SE Professional Problem

Corey

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
319
Ponekad kada ga startujem izbaci mi poruku dasu mi definicije stare.Ja onda idem na update i on mi kaže da nema nikakvih updatova i tako svaki put kada hoću da uradim.Od kada sam ga instalirao nijednom ga nisam updatovao a on mi prijavljuje da imam definicuju toga dana kada hoću da ga updatujem.

Podesi proxy za njegov update, u okviru connect opcije.
Probaj Pest Patrol 5 home varijantu, a tada digni ruke od Lave.

I ja sam imao isti problem. Imas u opcijama da iskljucis to smaranje. Options -> General pa iskljuci "Prompt to update definitions outdated" i vise te nece smarati. Ali zato sam povremeno update-uj.

borab je napisao(la):
Podesi proxy za njegov update, u okviru connect opcije.
Probaj Pest Patrol 5 home varijantu, a tada digni ruke od Lave.
Koji je tačan?
@Bojan Kako da ga updateujem kada ne mogu!

Probasao sa isključenim FWom i ništa.Ajde napišite mi adresu proxia.

Uradi onako kako sam ti ja rekao. Problem je u tome sto je program namesten da te upozorava kada je definicija starija od 14dana. A za 14 dana nisu izasle novije i zato smara. Islkjuci to smaranje onako kako sam ti objasnio i jednom nedeljno klikni na onu update ikonu da proveris da li ima novih definicija. Ako nema onda iskuliraj i probaj za nekoliko dana opet. Cim ti on kaze da nema definicija onda sigurno nema.

Hvala upalilo je.
@Bojan Update ipak ima.Znaci da je problem postojao.Meni su definicije od 25.01

Ako sam te dobro razumeo treba tako. Fajl defs.ref overvrajtujes preko starog u folderu gde ti je instaliran Ad Aware i to je cela mudrost. Dobro je i kada na drugom racunaru hoces da apdejtujes definicije bez kacenja na net...... U svakom slucaju - radi.

Ali ponovo mi izbacuje poruku da su mi definicije 363 dana stare!

Corey je napisao(la):
Ali ponovo mi izbacuje poruku da su mi definicije 363 dana stare!

Aj ti pogledaj datum na kompu, da kod tebe nije slucajno vec 2006-a??? ;)

Nazad
Vrh Dno