Šta je novo?

Act Of War

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li je neko igrao igru ?
Pocne mi igra, uvod, meni, pokrenem kampanju i krene misija br.1, kada ono sve lepo grafika, atmosfera, i od jednom mi se igra blokira i onda hard reset :D
Any advice???

[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):
smanji rezoluciju :p
Probao sam i u 1024x768x32 i u 800x600x32 (najmanja moguca), na high i na medium graphic settings i isto je. Any advice ??

Na koliko cd-ova ide igra, posto nameravam da je kupim, video sam opis u svetu kompjutera i ne izgleda lose

Samo znajte da je igra kraca od prvog sexa u 13. godini. A da je podjednako memorabilna - ne bih rekao.

E sad, ko je voleo Generale ima razloga za zadovoljstvo jer je ovo igra koja je za generale tata i koja westwoodoliku gameplay izdize na jedan potpuno novi i daleko visi nivo. Ali ostali...

Ovo nema mnogo veze sa topic-om, ali... blago tebi kad' si imao sex u 13. godini... ;)

Ti ubaci cifru koja odgovara tvom slucaju :d
Inace sve sto rekoh o igri stoji
Pride, misije su nekako em zbrzane em previse teledirigovane. Cak su tu i waypointi u ogromnom broju misija koje treba pratiti kad se napuca vojska ???

Naravno, multiplej je druga prica ali to je kao sto rekoh klasicna Generals prica...
Inace svidja mi se sto su sve jedinice korisne, cak je mozda gomila pesadije bolja od gomile tenkova ali te tvrdnje su vec nesto u sta se ne bih prevse upustao bez intenzivnijeg multipleja (u koji mi ne pada na pamet da se upustim :) )

Imao sam softmod drajvere (catalyst 5.3) i pukne mi zbog ati2dvag.dll fajla, sada sam stavio originalne catalyst 5.3 pa cu probati. Probao sam sve rezolucije i podesavanja grafike, ali opet puca nekad posle par minuta an uspeo sam najvise pola sata kada sam iskljucio A.I. (btw zna li neko cemu to sluzi?).

Artificial intelligence?

Laza je napisao(la):
Artificial intelligence?
???

U manualu pise za lockups i crashes instalirajte poslednje drajvere za graficku :wall:

Radio mi je sa originalnim catalyst drajverima od poslednjeg posta i blokirao se pre deset minuta :wall: :wall: :wall:

Ja koristim kataliste stare barem 4-6 meseci, ne znam ni koja je verzija, i igra radi rock-stable, na 9700Pro

Kada blokira u Event Vieweru mi javi sledece:

The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly. Please check with your hardware device vendor for any driver updates.

Da li si mozda resio problem? Meni je malopre zablokirala, takodje na pocetku prvoga nivoa, odnosno zvuk mi se zablokirao i pojavio se plavi ekran, prazan. Da li se i tebi tako desilo? Posle sam namerno jos jednom ucitao, "igrao" jedno 2 minuta, presao taj deo i bilo je sve ok pa ne znam da li se ono desilo slucajno ili ce mi se desavati i ubuduce?

Da li si mozda skinuo patch?
Da li moram da skinem sve patch-eve koji postoje da bih instalirao poslednji ili je dovoljno da skinem samo poslednju 1.04 verziju? Ovo me interesuje kod svih igara, do sada sam samo instalirao eventualno po jedan patch.

Svaki naredni sadrzi i ispravke prethodnih, uvek se instalira samo zadnji patch

Spustio sam frekvenciju gpu i memorije sa 580/720 na 530/688 i sada mi lepo radi. Koji stupiditi na vecim frekvencijama su mi radile sve ostale igre osim ove. Expresno sam je uninstalirao :) Zavrsicu je jednog lepog dana :D

Vrh Dno