Šta je novo?

Acronis TrueImage Problem

• Začetnik teme Začetnik teme ivo.r
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ivo.r

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
649
Iman naizgled nerešiv problem. Hteo sam da napravim bekap sistemske particije na DVD pomoću pomenutog programa, ali iz nekog razloga mi svaki put javlja poruku da je neki problem sa medijem i odbija dalje da nastavi. Poodmetao sam mu razne diskove, ali neće ni da čuje. Da stvar bude gora, pre jedno pola godine sam to uradio ko dobar dan, ali sada neće. Mislio sam da je možda problem što je image veći od 2Gb, ali i sa manjim je isto.

Ima li neko ideju gde grešim jer ću zaista početi da lupam glavom o zid? :wall:

Ako je od koristi, rezač je Pioneer 108 firmware 1.20, program je Acronis TrueImage Corporate workstation v8.0.921.( pokušao sam i sa Enterprise Server verzijom - ishod isti)

ima li uopste podrsku za dvd,verzija 8.0.774 koju ja imam ne moze da snima na dvd vec samo na cd
pozdrav

Pa piše da ima. Takođe kaže mi da će image zauzeti npr 4 CD-a ili 1 DVD. Kad stavim DVD rezač ga "ispljune".

Poslednja izmena:
ako imas mesta baci image negde na hard pa ga posle snimi na DVD,ne znam sta bi drugo mogao da uradis.
pozdrav

To sam na kraju i uradio, ali bi mi više odgovaralo direktno.

Moras to raditi preko Nero InCD, i formatirati ga u UDF formatu, i onda bi trebalo raditi.

OK, ajde reci bar jedan valjani razlog zašto je potrebno da prebacuje disk u UDF (uzgred ova operacija smanjuje kapacitet diska) da bi Acronis radio kako treba? Da bi pročitao sadržaj UDF diska poteban je INCD, kako onda da...?

Poslednja izmena:
Lepo pise u uputstvu acronisa, nisam izmislio ili na sajtu u FAQ, tako da...

Detaljnije sam pogledao uputstvo. Stvarno radi sa UDF-om. Mislim da ću da preispitam način bekapovanja.

Nazad
Vrh Dno