Šta je novo?

Acronis "never-finish" problem

BattleNexus

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2007
Poena
319
Hocu da uradim backup sistema sa Acronis True Image 11. OK, ubacim disk, podesavanja ni pipnuo, izaberem particiju, stavim da mi na disk snimi backup i sve ide tecno...kad dodje do 94%. U tom trenutku program "zaledi" nema nikakvog progresa, stane na tih 94 procenata i to je to a drajv i dalje neprestano vrti disk i zagrejava ga. Vec su mi 2 diska ovako propala.

PS Kada Acronis uradi backup sistema na disku, moze li on da uradi restore sa sistem startup-a isto kao Norton Ghost???

to sto ti se desava je cudno..meni je radio perfektno od prve verzije pa mi vise smrdi na hardver ili os da se nesto kolje sa acronisom.
Sto se tice drugog pitanja,kao prvo napravi razliku izmedju norton ghost-a i acronis backup-a,2010 sadrzi opciju i za kloniranje ali to nema veze sa bekapom izuzev ako zelis da tracis prostor...i odgovor je da..moze..samo moras da cekiras opciju da ti pri podizanju sistema prikaze da kliknes f11 kako bi zapoceo restore

Hvala...Nasao sam drugo resenje koje radi 🙂
Uradio sam backup na HDD, na drugoj particiji tj i napravio u Acronis-u Boot rescue disc.

Nazad
Vrh Dno