Sine Nebojsa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.02.2008
- Poena
- 319
nedavno sam resio da upoznam ovaj program,skinuo sam acronis true image home ver 11 i nasao uputstvo za njegovo koriscenje,sve sam odradio kako treba napravio image file c particije sa svim programima i drajverima,narezao boot disk preko acronisa i za nekih 5 minuta ,cisto probe radi ,povratio sistem,medjutim primetio sam da disk koji sam narezao preko acronisa ,ne moze sam da povrati particiju ako image nije sacuvan negde npr D particija,i ako mu se ne zada putanja ka njemu ,nista od podizanja sistema,pa me zanima sledece
1.mogu li da narezem image c particije preko nera i da onda odradim recovery iste,a da ne moram da sacuvam taj image u kompu
2.ako imam npr 5 kompijutera sa potpuno istim hardverom,i na prvom odradim klasicnu instalaciju windowsa,sa programima i drajverima,onda napravim image istog,mogu li uz pomoc tog image da na ostala cetiri podignem sistem,cak i ako su novi kompovi u pitanju bez operativnog sitema,samim tim i neparticionisani hard diskovi na njima.
1.mogu li da narezem image c particije preko nera i da onda odradim recovery iste,a da ne moram da sacuvam taj image u kompu
2.ako imam npr 5 kompijutera sa potpuno istim hardverom,i na prvom odradim klasicnu instalaciju windowsa,sa programima i drajverima,onda napravim image istog,mogu li uz pomoc tog image da na ostala cetiri podignem sistem,cak i ako su novi kompovi u pitanju bez operativnog sitema,samim tim i neparticionisani hard diskovi na njima.