Šta je novo?

ACOUSTIC Solution ?

Kia

Slavan
Učlanjen(a)
04.04.2007
Poena
310
Nasao sam u oglasima lcd tv od 40" u full hd-u za 480e! Nema garanciju i marka je ACOUSTIC Solution.Da li negde ima neko ko prodaje ove televizore sa garancijom a da nije neka veca razlika u ceni?I kakvi su uopste u odnosu na ostale?

ja sam ih video u engleskoj na snizenju i kostali su oko 400 funti (oko 400e) i navodno nisu losi imaju samsungov panel i dobili su dosta dobru ocenu od 5 zvezdica 4,5 zvezdice

nemam pojma cija je firma ali vidim da ih pretezno ima u engleskoj i isti ali potpuno isti po svemu ima ovakav ali pise wharfedale

ima li neki uvoznik tih televizora kod nas? Cena je cini mi se dobra

nemam pojma za uvoznike ali mislim da nema...ovi koji se prodaju su doneseni iz engleske jer je bila akcija za novu godinu i kostali su oko 400funti (oko 400e) i jos kad dobiju povrat poreza onda te "uvoznike" kosta jos manje za 15-tak %

Ako nisam pomesao, samo ako nisam, mislim da ima prodavnica pod tim naziom u Cika Ljubinoj, sa zvucnicima i LCD-ijevima.

re:TV

Ima ih u Halo oglasima stalno vec jedno godinu dana , kupuju se u Segedinu.Ali to treba zaobici u sirokom luku sto zbog garancije a i delova koji za ovaj model verovtno nepostaje, situacija je teska i za Samsunge i ostale koje su nasi uvezli , a kamoli za te jeftine od preko grane:mad::wall:

video sam ih uzivo i sliku takodje(svidela mi se) ali sto se tice servisa tako je to uvek kad kupis preko oglasa ili u inostranstvu jer servis za njih i delovi su uvek diskutabilni...znam samo da lcd televizori(od obicnih) imaju dosta manje elektricnih delova(stampanih ploca) pa samim tim nisu toliko podlozni kvarovima

Vidim da su ih stranci nahvalili,sve im kao super radi a najveci razlog kupovine im je cena! Ne mogu da nadjem teh.specifikaciju niti ko je proizvodjac!?Mozda bi neki delovi (ako crknu) ,mogli da se sklepaju od drugih modela?

siguran sam da iz sastavljaju "braca Kinezi" ali sam negde video na netu da je panel(display) od samsung-a...sto se tice delova mislim da su delovi bar veci deo od samsunga (kao i sam panel) jer je tako najjeftinije sastaviti lcd tv od postojecih cipova tj el.delova...

na ovima koje sam ja video pise made in china ili p.r.c sad se vec ne secam ali kao sto pise na ovom linku sto si stavio firma je engleska...i ostale firme sastavljaju u kini da ne nabrajamo sto svakako ne znaci da je los proizvod

Nazad
Vrh Dno