Šta je novo?

Acoustic management tool na mail

ymiljan

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
620
Ko ima za Matroxa, ako moze da mi posalje na mail

Na sajtu Matroxa postoji link, ali ne radi, tj. nakon citanja license agreement ne pocne download

Pozdrav

ymiljan je napisao(la):
Ko ima za Matroxa, ako moze da mi posalje na mail

Na sajtu Matroxa postoji link, ali ne radi, tj. nakon citanja license agreement ne pocne download

Pozdrav

Mislis da usporis ventilator na kartici ? :)

Nije slucajno sto ga nema. A ima naznaka da je bolje sto je tako. E sad ...zasto, ne znam, ali i tu ima nekih naznaka :)

Jao kako lupam :D :D
Za maxtora mi naravno treba acoustic management

Toliko jurim onaj kabl za G550 da sam prolupao nacisto.FX
Bar da ima ventilator na sebi... mozda bi mi neko i poslao doticni tool :D

Dakle da ponovim acoustic management za maxtorove diskove

Sorry

Pozdrav

Pokusaj sa IBM-ovim programcetom:
IBM Feature Tool 1.4 (naci ces ga na njihovom sajtu)
a za Maxtor-a ne znam, ali pogledaj na sajtu
:wave;

AMSet

Proveri mail. Kod mene se odlicno pokazao.

AMSet ne radi sa novim Maxtorima (DiamondMax 9+). Čak su se potrudili da ga prilično dobro sakriju na sajtu, ne znam iz kog razloga.

AMSet ne radi sa novim Maxtorima (DiamondMax 9+).
Bash su ga zavukli, ali mozda je upravo ovo i razlog za to :)
Nego, ne svidja mi se sto sa njim imas samo nekoliko vrednosti da podesis: fast, quiet i off FX
IBM-ov programcic ti daje mnogo vise mogucnosti: od 0 do 255, pa kome sta odgovara (fino podesis optimalnu vrednost brzina/buka kako ti odgovara), jedino ne znam da li radi sa svim maxtorima :(, a evo vam link, pa probajte:
http://service.boulder.ibm.com/storage/hddtech/ibmfeaturetool_install_v160.exe

IBM-ov tool radi na DM 9+. Cim sam kupio disk morao sam malo da ga ubrzam. :D

Nije ni IBM ništa bolji -- arhiva od 2MB za ono što uradi amset od 100KB :(

Nije ni IBM ništa bolji -- arhiva od 2MB za ono što uradi amset od 100KB
Gresis sinko...
Ako hoces izvuci iz te arhive samo FT, a fajl je toliko velik zato sto je u pitanju instalacioni program koji kreira disketu uz pomoc image-a sto je mozda nesrecno odradjeno, mada pomaze manje iskusnim korisnicima koji mozda ne bi ni trebali da se igraju sa tim programom ctp;
Sto se tice onog nista bolji, e tu si najvise pogresio: kao sto sam rekao za razliku od AMset-a IBM-ov FT ima 256 vrednosti koje mozes odmah u samom programu da podesis i istog trenutka da vidis rezultat promene, a to je daleko vise od 3 mogucnosti u AMset-u :D

Mala ispravka...
IBM-ov programcic ima vrednosti od 128 do 255, s tim sto je:
128 = quiet
.
.
.
254 = fast
255 = off
znaci custom vrednosti u intervalu 129-253 se ne mogu podesiti iz AMSet-a...

Crni je napisao(la):
Gresis sinko...
Ako hoces izvuci iz te arhive samo FT, a fajl je toliko velik zato sto je u pitanju instalacioni program koji kreira disketu uz pomoc image-a sto je mozda nesrecno odradjeno, mada pomaze manje iskusnim korisnicima koji mozda ne bi ni trebali da se igraju sa tim programom
Oh pardoniram, DFT je kad se izvuče iz arhive "samo" 550KB, ali i to je zapravo samoraspakujuća arhiva koju kada raspakuješ dobiješ "pravi" dft.exe, koji je opet veliki "samo" 1.4MB ;)

Da se ne bi prepucavali oko gluposti, ako si probao program jasno ti je da osim pukog setovanja koje ima AMSet postoje i dodatne opcije koje su i ucinile svoje da doticni naraste na toliko KB sto mislim da uopste nije mnogo...

Nazad
Vrh Dno