Šta je novo?

Acooo,koliko da znas.....

simpson H

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.04.2001
Poena
680
Sta te sve ceka narednih dana.Mala nocna mora😀 😀
Bio sam malo kod dr.Laxdukea da malko proheklamo ovaj napaceni😀 1,6A i mogu ti reci da sam se razocarao jer nece da se budi preko 3.04GHz😀 😀 😀

Ovako resih da ga opusteno spustim na ....(sledi u prilogu)😉

A koliko si mu digo napon?

simpson H je napisao(la):
Bio sam malo kod dr.Laxdukea da malko proheklamo ovaj napaceni😀 1,6A i mogu ti reci da sam se razocarao jer nece da se budi preko 3.04GHz😀 😀 😀

Sve je to lepo ali dzaba, ja sam prvi presao 14K i sad sam u penziji. Sa XP-om i Ti 4200 ja sam 13 na svetu, a tebi u Intel svetu treba minimum 15.262 poena sa Ti 4200 da bi bio 13 na svetu. 😛 😀

**bo si mu kevu!! Bravo majstoru🙂
PS imam utisak da taj tvoj primerak ima antologijsku vrednost🙂

Re: Re: Acooo,koliko da znas.....

Aca je napisao(la):
Sve je to lepo ali dzaba, ja sam prvi presao 14K i sad sam u penziji. Sa XP-om i Ti 4200 ja sam 13 na svetu, a tebi u Intel svetu treba minimum 15.262 poena sa Ti 4200 da bi bio 13 na svetu. 😛 😀
Upisi se u kategoriju samo Ti4200 da vidimo koji si😀 😀 .Ovako si 13. u kategoriji Ti4200 i socijalnih procesora😀 ,sto ce reci u uskom krugu ljudi,koljes se sa Bugarima😀 😀

Re: Re: Re: Acooo,koliko da znas.....

Upisi se u kategoriju samo Ti4200 da vidimo koji si😀 😀 .Ovako si 13. u kategoriji Ti4200 i socijalnih procesora😀 ,sto ce reci u uskom krugu ljudi,koljes se sa Bugarima😀 😀

U apsolutnoj konkurenciji sa Ti 4200 sam 115 na svetu, sto opet nije ni malo lose zar ne. 😛 A ti gledaj kako da napravis 15.262 poena da bi bio 13 sa Intelom. 😀

Re: Re: Re: Re: Acooo,koliko da znas.....

Aca je napisao(la):
U apsolutnoj konkurenciji sa Ti 4200 sam 115 na svetu, sto opet nije ni malo lose zar ne. 😛 A ti gledaj kako da napravis 15.262 poena da bi bio 13 sa Intelom. 😀
13. sa intelom znaci i 13. u apsolutnoj konkurenciji 😀 😀 ,ako si razumeo.
Meni je vazno da imam za pocetak 14005😀 😀 ,sto je sada ustvari smesno,posle blagog moda procesora😀 Idi na oglase vidi sta radim,naterao si me da se vratim na slabije graficke karte😀 😀 .

Re: Re: Re: Re: Re: Acooo,koliko da znas.....

13. sa intelom znaci i 13. u apsolutnoj konkurenciji 😀 😀 ,ako si razumeo.
Meni je vazno da imam za pocetak 14005😀 😀 ,sto je sada ustvari smesno,posle blagog moda procesora😀 Idi na oglase vidi sta radim,naterao si me da se vratim na slabije graficke karte😀 😀 .

Te slabije su u stvari bolje. 😀

Jaoooo, koliko smajlija.
Pa, vas dvojica se bas celo vreme grohotom smejete.
Jel' ima nachina da nesto malo predje i na mene??

notax je napisao(la):
Jaoooo, koliko smajlija.

Naravno da ima nacina, kupis komp kao njegov ili moj i samo se smeskas koliko to brzo radi. Uopste ti osmeh ne silazi sa lica. 😀 😛

Re: Re: Re: Re: Re: Acooo,koliko da znas.....

13. sa intelom znaci i 13. u apsolutnoj konkurenciji 😀 😀

D😀😀.

notax je napisao(la):
Jaoooo, koliko smajlija.
Sto si bre malodusan.Sta bi radili da nije ovde malo smeha i opustanja.cheers

Aca je napisao(la):
Naravno da ima nacina, kupis komp kao njegov ili moj i samo se smeskas koliko to brzo radi. Uopste ti osmeh ne silazi sa lica. 😀 😛

Nisam chuo da neko ko chami u zatvoru moze da ima 0-24 osmeh na licu. 😀

notax je napisao(la):
Nisam chuo da neko ko chami u zatvoru moze da ima 0-24 osmeh na licu. 😀

Sta ces u zatvoru, radi posteno kao nas dvojica, pa zaradi. 🙂

Aca je napisao(la):
Sta ces u zatvoru, radi posteno kao nas dvojica, pa zaradi. 🙂

E bas si ti nasao da komentarises, a po slici i potpisu ispod nick-a ti se vidi odakle poticu prihodi. 😀
A i slika je iz policijske kartoteke, slikano tajno, na Velikom Sastanku Donova iz 1957. godine, neposredno pre upada FBI u krug farme, gde se Sastanak (o podeli teritorija) odrzavao. 😀😀

notax je napisao(la):
E bas si ti nasao da komentarises, a po slici i potpisu ispod nick-a ti se vidi odakle poticu prihodi. 😀
A i slika je iz policijske kartoteke, slikano tajno, na Velikom Sastanku Donova iz 1957. godine, neposredno pre upada FBI u krug farme, gde se Sastanak (o podeli teritorija) odrzavao. 😀😀

Ispravite me ako grešim, ali čini mi se da je čovek na pomenutoj slici je preminuo 10 godina ranije 😉

ivo.r je napisao(la):
Ispravite me ako grešim, ali čini mi se da je čovek na pomenutoj slici je preminuo 10 godina ranije 😉

Pu, pu. Ne dao Bog. Pomeri se s mesta!
Znam da lici na stanovitog utajivaca poreza from USA, ali to je nas, domaci utajivac poreza na slici - Aca.

notax je napisao(la):
Pu, pu. Ne dao Bog. Pomeri se s mesta!
Znam da lici na stanovitog utajivaca poreza from USA, ali to je nas, domaci utajivac poreza na slici - Aca.

Ma na tog američkog sam i mislio, a ne na Acu.

Al Capone is America's best known gangster and the single greatest symbol of the collapse of law and order in the United States during the 1920s Prohibition era. Capone had a leading role in the illegal activities that lent Chicago its reputation as a lawless city.

Paradigma je napisao(la):
Al Capone is America's best known gangster and the single greatest symbol of the collapse of law and order in the United States during the 1920s Prohibition era. Capone had a leading role in the illegal activities that lent Chicago its reputation as a lawless city.

Pričam ja, ali guverner ko guverner 😉

Nazad
Vrh Dno