Izuzev imena, moje iskustvo je da cim ne naglase da je capacitive ekran, onda je resistive. A i tekst na linku koji si poslao kaze to. Takodje, potpuno je nepoznat. Kosta 180 funti (oko 210eur), sto uopste nije tako malo. Realno, za te pare mozes da uzmes Prestigio Multipad PMP5080 sa kojim bar delimicno znas na cemu si a ima veoma slicne karakteristike. Osim ekrana naravno, koji je capacitive, i nize cene. Malo vise para i vec ulazis u Archos 80 kategoriju. Dual core, Honeycomb, riskantan bag sa ekranom, ali dobar uredjaj. Da, u nekim starim postovima ga jesam malo ispljuvao, ali sam ocekivao jedno 70 evra visu cenu, za te pare je fenomenalan ako nadjes sa ispravnim ekranom. 20ak evra vise i dobijas mnogo jacu spravu sa kojom znas koje probleme mozes da imas, 30ak evra manje i dobijas spravu sa kojom ne ocekujes probleme i imas garanciju, a za te pare dobijas uredjaj sa resistive ekranom i karakteristikama slabijeg. Sto se samog procesora tice, jeste Cortex A8, ali nije onaj u Galaxy Tabu, vec jeftinija varijanta popularna medju Kinezima. Ne kazem da je los, nisam siguran kakve su mu karakteristike, ali ako se ne varam, cak i sam Samsung ga izbegava...