Šta je novo?

ACER V233Hb

FJCharlie

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2007
Poena
345
jako jeftin 23" monitor
MAX Rezolucija : 1920x1080 px
Osvetljenje : 300 cd/m2
Kontrast : 40000 :1
Vreme odziva : 5 ms
Ulaz : Analogni,
Potrošnja : 31 W
shta vi mislite valja li ovo chudo, koshta 135E tako da je trenutno na vrhu moje liste, posebno zato shto je 23"
da kupujem? ne? zashto? kako? garancija? ima ga u Coral Computers i Microsystems chini mi se...
analogni je onaj stari plavi konektor jel tako? koja je razlika izmedju analognog i onog drugog? dal DVI ili kako vech? shta gubim uzimanjem analognog?
hvala unapred svima.

reci mi koji je max refresh rate? 1440, 1680 itd... chisto da znam ne bih da oslepim :)
svi ste za, znachi da je dobar

meni na CRT svaka rezolucija ima max refresh rate, lupam 1024 je max 80, 1280 je max 75 itd... predpostavljam da isto pravilo vazhi i za TFT monitore...
takodje kod CRT-a shto manji refresh rate to je bledja slika tj. pojacha mi se belo svetlo, toliko da mi suze ochi nakon pola sata...
a stani, ova dva monitora odprilike ista?
analog-digital ulaz?

To što gubiš na ovom monitoru, ljudsko oko ne može ni da primeti! Da je neki monitor od 400 evra, pa možda i da se primeti, ali ovde ne!

nadam se, poshto planiram da ga uzmem kroz 10ak dana.. brine me shto je jeftiniji od jako puno 22", opet je to 23" treba da koshta.

Onda uzmi VIEWSONIC VX2260wm i nema o čemu da razmišljaš. Imaš i DVI, full HD i garanciju od 3 godine na 1 mrtav pixel. Sve za 20k dinara.

Poslednja izmena:
nadam se, poshto planiram da ga uzmem kroz 10ak dana.. brine me shto je jeftiniji od jako puno 22", opet je to 23" treba da koshta.

Ma uzmi taj Acer, neces da pogresis sigurno, sto se tice cene, pa imas neke od 19" koji su skuplji od njega, pa to ne znaci da ces da kupis devetnaesticu. Monitor stvarno ima najbolji odnos cena/kvalitet.

josh jedno pitanje, znam da gnjavim ali eto..
koji od ova dva modela X233 ili V233? osim dizajna, ima li ishta razlike?

Nazad
Vrh Dno