Doktor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.03.2006
- Poena
- 360
Resio sam da predjem na neki 20"-22" i da zamenim ovaj moj krs 17" TFT Samsung. Danas sam u jednoj prodavnici probao vise monitora 20"-22": Samsung, LG, Asus, ViewSonic. Hteo sam neki View Sonic u nekoj srednjoj klasi, da se nesto ne razbacujem sa parama. Slika kod svih mi je onako, prosecna. I onda sam na rafu ugledao ovo cudo od monitora.
Acer Ferrari F20.:zgran:
Evo par fotki:

Prvo, kutija je teska kao da su u njoj umesto monitora stavili kamenje:smoke: Zadnji deo monitora i nosac su oklopljeni sa metalom u crvenoj boji. Lik koji prodaje mi je rekao da boja kojom su ofarbani nosac i zadnji deo monitora, se koristi za farbanje Ferrari trkackih automobila.:-devil-: E sad da li je to istina ili ne, ne znam.
Ekran je Crystal Bright. Slika je nesto najlepse sto sam mogao da vidim u poslednje vreme. Ne racunam EISO i CINEMA DISPLAY koje imam na poslu, mada komotno bih mogao da F20 stavim uz ova dva navedena. Povezali su ga prvo sa jednim ATI Sapphire 3870 i posle sa Asusom EN 8800 GT, posto sam hteo da vidim da li uopste ima neke razlike, posto sam ove prethodne monitore probao na ove dve karte, gde je ATI Sapphire 3870 brljao, slika je bila mutna, dok kod Asusa je bila ok. Izgleda je problem bio sam ATIjem, jer je zabrljao i kod F20, ali cim je Asus uboden pocelo je s oprostenjem, onanisanje.
Igrice, filmovi, reprodukcija boja. Po meni, trenutno mislim da ne moze da mu pridje ni jedan monitor iz klase 20-22"
Cena je visoka (33.000 din.)
Vredi svaki ulozeni dinar.
Spec monitora:
Diagonal measurement 20"
Native resolution 1680x1050
Contrast 800 : 1
Brightness 300 Nits
Latency 16 ms
Colors 16 M
H/V viewing angles 170° / 170°
Loudspeakers 2x W
Connectivity VGA, DVI, audio in, cinch, TV tuner, remote control
Ako neko ima ovaj monitor neka postuje utiske. Ja ga sigurno uzimam, pa cu tada nesto vise o njemu.
Ovaj lik sto prodaje mi je rekao da je samo 8 komada uslo u nasu zemlju.
Acer Ferrari F20.:zgran:
Evo par fotki:

Prvo, kutija je teska kao da su u njoj umesto monitora stavili kamenje:smoke: Zadnji deo monitora i nosac su oklopljeni sa metalom u crvenoj boji. Lik koji prodaje mi je rekao da boja kojom su ofarbani nosac i zadnji deo monitora, se koristi za farbanje Ferrari trkackih automobila.:-devil-: E sad da li je to istina ili ne, ne znam.
Ekran je Crystal Bright. Slika je nesto najlepse sto sam mogao da vidim u poslednje vreme. Ne racunam EISO i CINEMA DISPLAY koje imam na poslu, mada komotno bih mogao da F20 stavim uz ova dva navedena. Povezali su ga prvo sa jednim ATI Sapphire 3870 i posle sa Asusom EN 8800 GT, posto sam hteo da vidim da li uopste ima neke razlike, posto sam ove prethodne monitore probao na ove dve karte, gde je ATI Sapphire 3870 brljao, slika je bila mutna, dok kod Asusa je bila ok. Izgleda je problem bio sam ATIjem, jer je zabrljao i kod F20, ali cim je Asus uboden pocelo je s oprostenjem, onanisanje.
Cena je visoka (33.000 din.)
Vredi svaki ulozeni dinar.
Spec monitora:
Diagonal measurement 20"
Native resolution 1680x1050
Contrast 800 : 1
Brightness 300 Nits
Latency 16 ms
Colors 16 M
H/V viewing angles 170° / 170°
Loudspeakers 2x W
Connectivity VGA, DVI, audio in, cinch, TV tuner, remote control
Ako neko ima ovaj monitor neka postuje utiske. Ja ga sigurno uzimam, pa cu tada nesto vise o njemu.
Ovaj lik sto prodaje mi je rekao da je samo 8 komada uslo u nasu zemlju.
Poslednja izmena: