Šta je novo?

Acer Ferrari F20

Za te novce imas SAMSUNG 971p,bez ferari znaka.;)
Nema sanse da bih uzeo monitor na kojem je ferari znak,bez obzira koji je proizvodjac.Razumem ja i globalizaciju i sve...ali...sta je sledece?McDonalds?
Da nema tog znaka sigurno bih ga uzeo u obzir,da stoji samo Acer,monitor je kvalitetan,to stoji.Kicerica,maksimalna.

ok, ukusi su različiti, i sve ja to poštujem ali pričati da je ovo kič stvarno nema smisla :)
kao što nema smisla stavljati Kirby sa Samsungom u istu vreću (sorry za off za ovo drugo ali morao sam)

ps kome smeta Ferrari logo (ni takve ljude ne razumem:)) postoji parče neprovidne folije ili neka "elegantnija" nalepnica što se dobija uz pojedini hardware...

Nisu ista klasa. 19" 4:3 vs. 20" wide...
Naravno da nisu ista klasa ne samo po dijagonali nego i po kvalitetu.Uostalom,1 inch manje vise;) nije bitno,bitno je da nema ferari znak:d

Meni je bas cool. Da je Ducati ne bih razmisljao ni sekund. Ovako moracu jos malo...

Ja cekam lamborghini proceosore
d&g ili armani graficke
i Nike Memorije

verovatno ce i toga biti

Poslednja izmena:
^ Prada mobilni vec postoje :d

Summa summarum, 33k dinara za 20" televizor i monitor, sa sve ferari znakom.

Sa dizajnerske strane me nedoljivo podseca na LG seriju 19" [http://www.ipbg.net/info/1023.jpg],
s tim shto nema ferari znak shto je po meni pozitivno.

U svakom sluchaju, nek te lepo sluzi.

Ja vecu kicericu odavno nisam video. Super sto S-IPS panel prodaju za te pare ali dzabe kad je kiceraj.

Daleko je od kiselog grozdja, znak Ferarija sada lepe i na gace samo sto ih ja nebi obukao ni u ludilu :D

Daleko je od kiselog grozdja, znak Ferarija sada lepe i na gace samo sto ih ja nebi obukao ni u ludilu :D

Ali, domacine, ovde se ne radi o znaku Ferarija, ovde se radi o izuzetno kvalitetnom monitoru sa odlicnim dizajnom u prakticnom smislu, i izvanrednim prikazom slike, iskreno bas me briga da li na monitoru cak ima nalepnica na kojoj su gace sa znakom Ferari, kada budem u mogucnosti uzecu monitor iz ove serije, jer cu znati da sam za taj novac uzeo sam vrh u svetu monitora, a oni mogu da stave i nalepnicu Zastave i indijskog TATA, i ruskog GAZa i poljskog PUHa ako hoce i Mclaren-a, to je totalno nebitno, jer ovo je monitor, a ne jakna, ne vidim razlog zasto bih zaobisao takav monitor, bez obzira na nalepnice, svakog ko zeli dobar monitor ne treba da zanima sta na monitoru pise i koje je boje, vec kakva mu je slika, kraj price.

Ako je to za tebe monitor sa odlicnim dizajnom onda OK. za mene je kicerica i nikada ga nebi uneo u kucu. Kvalitet mu ne sporim posto ima panel koji ima, mada dok ne vidim sliku svojim ocima nista ne mogu da kazem. Ja komentarisem samo njegov izgled koji je pacerski do bola.

Interesantno je kako jedni govore da dizajn nije bitan, a drugi kako je monitor kicerica.
Po meni je acer dosao na jednu jako dobru ideju da izbaci na trziste kvalitetan monitor koji pritom nosi logo ferarija, koji kao brend asocira na kvalitet.
Ovde se ocigledno islo na ljude koji u svom zivotu zele i imaju da prisuste sebi kvalitetan monitor a pritom su zaljubljenici u ferari. U skladu sa tim je i dizajniran ovaj monitor. Ne mogu reci da mi se sa dizajnerske strane nesto preterano svidja ali opet ne bih imao nista protiv da ga posedujem. Nekome je kic, nekome nije samo nije mi jasno sta ste se toliko uhvaltili za dizajn, kao sad svi vi imate u kuci sve najboljeg dizajna pa ste sad kao kompetentni da pricate sta je lepo a sta ne. Najvaznije je da se kupcu svidja, a za ostalo vi nemojte da brinete.
KO nece sa logom ima lepo 971P, ali mozda je i on nekome kic..,)

off > PUCH nije poljska, vec austrijska firma.

U pravu si nisam bio siguran za PUCH, hvala na ispravci. :)

@Pike, bas me zanima po cemu ti to vidis da je ovaj monitor kicerica, ako mozes da mi objasnis? I kako je to "pacerski do bola"? Sta ne valja sto je izuzetno tanak? Jel' to negativna osobina? Polozaj dugmica?
Meni se ne svidja sto je Ferari naziv, ali kazem nebitno mi je to kod monitora. Meni su recimo serije Samsunga sa onom srebrnom lajsnom izuzetan kiceraj, crn okvir, pa dugme koje svetli plavo i srebrna lajsna, ispod toga, gde ces gore od toga, ti si mislim imao srecu jer je tvoj monitor bar po slikama koje sam video na internetu skroz crn.

Poslednja izmena:
Idu ljudi previse u krajnost da bi ispali cool
jedni bi tetovirali ferari svuda po telu i nosili ferari donji ves
dok opozicija ne bi fozila ni ferari automobil jer ima znak ferarija a ne zele da budu ko ovi prvi....
ne treba preterivati ni u jednom smeru...

Kako mogu da ti objasnim recimo za neku umetnicku sliku da je kicerica ako ti to sam ne shvatas ? A "pacerski do bola" znaci da recimo neki Selac kupi ovaj monitor i pacerise se u svom selu kako ima Ferari monitor, oni mu ne veruju ali dodju da provere, okupe se svi i vide stvarno crven, sija, ima i crnu konjinu kao znak i svidja im se i zavide mu jer to je stvarno Ferari i niko vise nista ne pita sve im jasno. Selac ispadne mangup jer ima Ferari, koja mu posle nebi dala ?

Kako mogu da ti objasnim recimo za neku umetnicku sliku da je kicerica ako ti to sam ne shvatas ? A "pacerski do bola" znaci da recimo neki Selac kupi ovaj monitor i pacerise se u svom selu kako ima Ferari monitor, oni mu ne veruju ali dodju da provere, okupe se svi i vide stvarno crven, sija, ima i crnu konjinu kao znak i svidja im se i zavide mu jer to je stvarno Ferari i niko vise nista ne pita sve im jasno. Selac ispadne mangup jer ima Ferari, koja mu posle nebi dala ?

Monitor ima toliko dobru sliku da mozes da me krstis i sa selac i sa krelac i sa sta oces ako mi poklonis jedan takav :d:d

btw dizajn me apsolutno ne interesuje, ako ima toliko dobru sliku koliko ima onda mogu i u zeleno gov*o da ga upakuju sto se mene tice :D

I u roze sto se mene tice, a covek koji kaze da je ovaj dizajn kicerica je neko ko nema pojma o dizajnu....

Taj panel za taj novac, ugrađeni zvučnici, sa opcijom TV prijemnika... nije loše!
Za sliku ne znam pa stoga i ne bih komentarisao, ali verujem Maxovom tekstu!

Ja kažem da je dizajn sasvim OK... dizajn postolja i detalja... sem možda te crvene i logoa koji su ipak logični zbog cele marketinške priče...
Da je taj crveni deo crn ili metalik... da nema logoa... ludeli bi za ovim monitorom definitivno. Dizajn je uzbudljiv bez sumnje.
Poređenja radi pogledajte ove klonirane stope na Samsung monitorima... blago rečeno ODVRATNO.
Ukoliko bi postojala tastatura i miš sa istom kombinacijom boja i detaljima, onda bi bila i crvena prihvatljiva.
Svaki automobil, svaki proizvod se može staviti u takav negativni kičasto-skorojevićki-neukusan kontekst... zamislite beli Rols Rojs sa nabudženim felnama iz koga izlazi crnac u beloj bundi sa 2 kg zlata oko vrata i 4 "jeftine" cice ...i u isto vreme crnog Rolsa iz koga izlazi engleski džentlmen u kaputu i cilindru! ;)

Ne mogu da tvrdim, ali je veoma moguće da među onima koji polemišu o izgledu samog monitora u negativnom smislu, ima bar nekoliko njih koji imaju bar jednu neonku ili nešto svetleće u kućištu, ili možda miš čija površina izgleda izubijano, tigrasto, zebrasto... generalno "Del Boy stajl" :D:D:D

Ah da... da ne zaboravim ove što mrze Ferari... to je zato što ga nemaju ili što shvataju da ga neće imati... ili su jednostavno strasni navijači nekog drugog F1 tima. :-devil-:

Poslednja izmena:
Ah da... da ne zaboravim ove što mrze Ferari... to je zato što ga nemaju ili što shvataju da ga neće imati... ili su jednostavno strasni navijači nekog drugog F1 tima. :-devil-:
Svako ima pravo na svoje misljenje i ukus i uglavnom sam se zezao sve sto sam ovde rekao.Ja ga licno ne bih nikad uzeo,ne zbog ferari znaka, nego i da stoji bilo kakav drugi znak (coca-cola) umesto Acer oznake.
Nije mi samo jasno sta si mislio pod ovim "da ne zaboravim ove sto mrze Ferari"...ti ga imas pa ga zato volis?:d ili shvatas da ces ga imati pa ga zato volis?:d Za navijace razumem.

I u roze sto se mene tice, a covek koji kaze da je ovaj dizajn kicerica je neko ko nema pojma o dizajnu....
Da li bi ti bilo kicerica da je monitor takav kakav jeste,znaci sve isto, samo da umesto ferari pise Coca-Cola a da se monitor zove Acer Make It Real?:d

De gustibus non est disputandum.

Ovde se slazem! :D:D:D

@Pike, ja sam tebe pitao da mi objasnis, zato sto sam ja tebi objasnio sta je to "kicerica", eno na primeru Samsunga sa lajsnom i plavim svetlecim dugmetom, to je recimo kiceraj, ja tebe nisam pitao da mi obajsnis zato sto ja ne mogu da primetim kada je nesto kich, vec zato sto ti ocigledno to ne mozes, pa uzimas tudje komentare i samo ih kopiras.

@scouser, ma srebrna lajsna je zakon, zato mislim da ipak na Samsunzima treba da pise COCA COLA LIGHT!

Flajt ti ne vidis dobro, lajsna nije srebrna nego mat siva.
Jos mi kazi da je to isto i automatski si iskljucen iz svih rasprava o dizajnu :d

Meni se čini da ste svi otišli u off-topic, i fino gore reče čovek da o ukusima ne treba raspravljati.

prednost ovog, a i svakog drugog monitora iz te klase je što ga nećete mnogo često sretati, recimo po maxi-jima, apotekama, kod drugara (osim ako su bogati) pa čak i ako vam se toliko ne svidja dizajn, kao likovima poput Pike-a, mogu da savetujem da iskuliraju jer ih zaista taj "toliko ružan i kičerajski dizajn" neće presresti na ulicama, bar ne u neko dogledno vreme.

Dakle, opustite se, kupite sebi po meri šta vam se svidja, makar to bio i monitor tigrasti, što reče neko, u Dell Boy stilu.

A ono oko čega valjda ne bi trebalo da se sporimo je da je monitor izuzetno kvalitetan, što se tiče SLIKE (pre svega) a onda i u kvalitetu izrade.

Očekujemo da taj fenomenalni Samsung uskoro izbaci svog F1, "WRC" ili "Tae kwon do" (ili koji god da im je omiljeni sport) favorita, ne sumnjam da će biti izvrstan i fenomenalnog dizajna oko kog ćemo se svi složiti na keca, što kažu.

Meni se čini da ste svi otišli u off-topic, i fino gore reče čovek da o ukusima ne treba raspravljati.

prednost ovog, a i svakog drugog monitora iz te klase je što ga nećete mnogo često sretati, recimo po maxi-jima, apotekama, kod drugara (osim ako su bogati) pa čak i ako vam se toliko ne svidja dizajn, kao likovima poput Pike-a, mogu da savetujem da iskuliraju jer ih zaista taj "toliko ružan i kičerajski dizajn" neće presresti na ulicama, bar ne u neko dogledno vreme.

Dakle, opustite se, kupite sebi po meri šta vam se svidja, makar to bio i monitor tigrasti, što reče neko, u Dell Boy stilu.

A ono oko čega valjda ne bi trebalo da se sporimo je da je monitor izuzetno kvalitetan, što se tiče SLIKE (pre svega) a onda i u kvalitetu izrade.

Očekujemo da taj fenomenalni Samsung uskoro izbaci svog F1, "WRC" ili "Tae kwon do" (ili koji god da im je omiljeni sport) favorita, ne sumnjam da će biti izvrstan i fenomenalnog dizajna oko kog ćemo se svi složiti na keca, što kažu.

Hehehehe, posteno...

@psaras, ono je srebrna boja, da li je mat ili je metalic ili hromirana, to rekao nisam, znaci malo mesas stvari :) A dugme se i tu istice ono je sivo-metalic :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno