Šta je novo?

Acer Ferrari F20

... Nije mi samo jasno sta si mislio pod ovim "da ne zaboravim ove sto mrze Ferari"...ti ga imas pa ga zato volis?:d ili shvatas da ces ga imati pa ga zato volis?:d Za navijace razumem.

Mislio sam u smislu frustracije... :p

Nemam i ne želim da imam... ali je svakako poželjan. ;)

Poslednja izmena:
@Flight morao sam malo da te provociram jer znam koliko mrzis Samsung a koliko obozavas Acer :) ali nisam znao da bi dao dupe za Acer Ferari :)

Sto se mene tice nije toliko ruzan, ali nikada nebih uneo crvendaca u kucu jer mi je pored kvaliteta bitan i dizajn i kako mi se uklapa sa ostalim komponentama, odbojan mi je zbog znaka Ferarija isto koliko bi mi bio odbojan da ima znak Mercedesa, pa onda bilo kojih kola, jer takav znak nema sta da trazi na monitoru.

Objasni to onima sto furaju puma ferari patike i dukseva...

@Flight morao sam malo da te provociram jer znam koliko mrzis Samsung a koliko obozavas Acer :) ali nisam znao da bi dao dupe za Acer Ferari :)

Sto se mene tice nije toliko ruzan, ali nikada nebih uneo crvendaca u kucu jer mi je pored kvaliteta bitan i dizajn i kako mi se uklapa sa ostalim komponentama, odbojan mi je zbog znaka Ferarija isto koliko bi mi bio odbojan da ima znak Mercedesa, pa onda bilo kojih kola, jer takav znak nema sta da trazi na monitoru.

Ne mrzim ja Samsung samo sam svestan sta je to Samsung. Dupe ne dajem ni za sta, a za Acer Ferari bih dao 30 cigli da sam u mogucnosti.

U sustini ko ne voli sa Ferari znakom, evo bez, samo je sa dosta vise milisekundi, i malo losijim kontrastom: http://www.acer.co.uk/public/page4....en&ctx3=-1&ctx4=United+Kingdom&crc=1547031478

PS/ Pike, sram te bilo provociras :D

Prilozi

• 176866.jpg
    176866.jpg
    20.9 KB · Pregleda: 73
Poslednja izmena:
sto znaci da nema overdrive i da je daleko bolji za profi rad....

sto znaci da nema overdrive i da je daleko bolji za profi rad....

Pa pravo da ti kazem, ovaj sa klasicnim izgledom je i jeftiniji, tako da mislim da je ovaj monitor izuzetan izbor.

Ne znam za Acer ali meni su Lg i Samsung isti samim tim što je javna tajna da Lg radi TN panele kako za njih tako i za druge brendove na koje se loži prosečni srbin:D Što se tiče ovog Acer-a dizajn je glupo komentarisati ali ako se pojavi neka Type-R tribute verzija ja ću je kupiti zato što sam fanatik tako da potpuno razumem ako neko ovo kupuje iz tog razloga inače moj sledeći monitor će biti onaj koji se MENI dopadne kome se ne svidja nek okrene glavu na drugu stranu kič ili ne bitno je da radi svoj posao kako treba :)

el ima negde taj crni kod nas?

Pozovi Comtrade pa ih pitaj, da li su uvozili ovaj i da li mozda moze da se naruci?

Bi ja rado al sam trenutno u Argentini....:smash:

Juče sam pazario ovaj monitor za dragu, samo i jedino zbog IPS panela.
Primarna namena - home studio dtp i pomalo web designa.

Monitor je napravljen fascinantno dobro - Max ga je poredio sa 971p, ja se ne bih složio. 971p izgleda kao igračka u odnosu na ovo. Jedino je ferari logo na prednjem gridu zaista neprimeren, al' ajde, imam par mac nalepnica viška :)
Zvučnici su iznenađujuće dobri (zvuči kao prosečan tv prijemnik, recimo).
Panel je dobar, koliko IPS može da bude. Posle kalibracije dovoljno dobro reprodukuje CMYK, bela i crna su super.
Uglovi nisu dovoljno dobri (crna prelazi u purple pod uglom) a to je prilično izraženo zbog wide proporcija i veličine. 971p je ovde znatno bolji.
Na gradijentima se vidi više bandinga nego što sam očekivao.

Ukupan utisak više nego povoljan. Vredi svaki dinar.
(Jedini problem - draga se nije navikla, i kuka za svojim trusty old CRTom :))

Svaka cast na kupovini i iskrenoj oceni monitora.

el to ovom monitoru cena pocela da skace?

Nazad
Vrh Dno