Šta je novo?

Acer Aspire 5100 problem

Vista

Slavan
Učlanjen(a)
22.11.2008
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
INTEL Core 15-13600K + BE QUIET! Dark Rock Pro 4
Matična ploča
ASUS PRIME Z790-A WIFI
RAM
Kingston Fury 32GB Renegade DDR5 6000MHz CL32
GPU
MSI GeForce RTX 3080Ti Gaming X Trio
Storage
Kingston Fury 1TB Renegade M.2
PSU
SEASONIC Focus PX 850W
Kućište
BE QUIET! Pure Base 500DX
Monitor
Samsung Odyssey Neo G7 + Asus VG248QE
Miš & tastatura
Logicetch G502 + Hama uRage Cyberboard
Ostale periferije
Sony WH-1000XM5
Laptop
MacBook Pro M1
Posedujem gore pomenuti laptop, znaci ja sam ga kupio polovnog pre par meseci i radio je sasvim normalno, gasio mi se samo kad mu se baterija isprazni sto je i normalno. e sad posto sam hteo da ga tradeujem za desktop pc, doslo je do problema, tacnije kod tog lika kome sam ja dao moj laptop se gasio na nekih 5 do 10 minuta, i on mi je rekao da sa leve strane gde mu je taj kao hladnjak ili sta vec kulja ogromna kolicina toplote.E sad me interesuje sta bi to moglo da bude i koliko bi kostala popravka tog dela.Hvala ;)

Nećeš ništa znati dok se laptop ne otvori. Možda je samo pun prljavštine i prašine.

Nećeš ništa znati dok se laptop ne otvori. Možda je samo pun prljavštine i prašine.

Jel bi to mogao ja "rucno" da uradim, ili to ipak mora neko strucno lice da odradi ?

Jel bi to mogao ja "rucno" da uradim, ili to ipak mora neko strucno lice da odradi ?
Zavisi koliko imaš iskustva u tim stvarima, ali čim pitaš najbolje je da ti to uradi neko stručan.

Zavisi koliko imaš iskustva u tim stvarima, ali čim pitaš najbolje je da ti to uradi neko stručan.

pa to si skroz upravu.ali dosta bi mi znacilo ako je neko vec imao ovakav problem i zna sta je da se javi.

Vrh Dno