Šta je novo?

ACDSee v5.0 Crack

Aargh je napisao(la):
ACDSee v5.0 je izasao i stvarno je brzi od cetvorke. Pohitao sam da ga skinem jos 1. oktobra sa zvanicnog sajta, medjutim, crack za njega nigde. Bio sam i na cuvene ruske sajtove, ali nista. Ako je neko slucajno negde naleteo na crack neka javi. Da ne skidam opet 10mb sa nekog drugog sajta samo zbog crack-a, kad znamo da je jedan crack 10-20kb.
Imam crack dugacak je 212kb baci meil i poslacu ti ga!

Jel to crack za Power Pack ili obicni 5.0?
boom

Kokos je napisao(la):
To je crack za ovo u prilogu!
Posto vidim da prilog(atachment)ne moze da se zakaci radi se o verziji 5.0.0.0025.u verziji sto sam dobio ima dva cracka jedan sa kojim sam crecovao pise ovako ACDSea 5.0.0.0025 standard englispatchBidjan i ima jos jedan crack koji nisam ni koristio pise ACDSea 5.0.0.0025 Power Pack-englishpatchBidjan!

Re: Re: ACDSee v5.0 Crack

Kokos je napisao(la):
Imam crack dugacak je 212kb baci meil i poslacu ti ga!

ACDSee v5.0 Trial Version...ako ti je to krak za ovo, poshalji na [email protected] , ako nije problem!

Hvala!

poz':wave;

Crack "ACDSea 5.0.0.0025 standard englishpatchBidjan" za zvanicni trial kod mene ne radi (WinXP). Javlja gresku i zablokira program...

Jel ima neko nesto drugo?

Vidim da se jako mučite:(

Evo ga crack splitovan sa TotalCmd-om>
Uputsvo (ako neko ne zna):
Kopirate fajlove u jedan dir, iz ekstenzije izbrišite .zip deo, selektujete .crc fajl i File>Combine Files, i to je to.

Nadam se da me niko neće ujesti zbog ovoga :D

II deo.

III deo.

Spotter je napisao(la):
Crack "ACDSea 5.0.0.0025 standard englishpatchBidjan" za zvanicni trial kod mene ne radi (WinXP).

Jesi li siguran da koristiš odgovarajući crack?

Javlja gresku i zablokira program...

Koju grešku? Koji program? Pri crackovanju ili pri ulasku u prog?

ACDSee 5.0.0.0025
Windows XP, ne mogu da se setim odakle sam ga skinuo, sa nekog od linkova koji su bili postovani na Benchmarku, radi bez problema sa ovim serijskim brojem:

581 076 451 038 881 441

Trial verzija 5.00.0025. Crack skinut preko astalaviste.
Posle poruke "patch complete" (dakle crack kao radi) pri startu acdsee-a dobijem poruku, otprilike: installation error, please re-install.

Moguce je da tipovi iz ACD Systems povremeno za koji bajt promene exe fajl za download (ali da ukupna velicina ostane ista) , taman toliko da crack- puj pike - vise ne vazi.

Sa'cu da vidim ovaj trodelni patch da li sljaka..

Nazad
Vrh Dno