Šta je novo?

ACDsee sa Digitalovog diska

• Začetnik teme Začetnik teme Santa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Santa

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2003
Poena
745
Evo jos jednog pocetnickog pitanja😕

Radi se o tome da kada pokrene install, pokusava da skine sa boga pitaj kog servera instmsia, to je valjda win installer, koji ja vec imam na disku (skinuo sam ga zbog radeonatora) Medjutim ubi me veza 0.4 kb/s, ostalo mi skida bar 10x brze. E sad, da li postoji nacin da se preskoci taj korak, tj da ga instaliram bez skidanja instmsia fajla???

Hvala.

pa ako prvo instaliras instmsia ACD nebi trebalo ni da ga trasi posle toga jedino sto instmsia treba da je za tvoju verziju operativnog sistema:cuss:

Kao sto ZAP rece Windows Installer postoji za Win9x/ME i za WinNT/2k/XP. To sto pokusava da se zakaci na neki server je samo zato sto verzija koju ti imas instaliranu je starija od one koja je njemu potrebna, pa zato pokusava da skine noviju.
Verzija koja tebi treba je 2.0 Build 2600.2 (mislim da je to najnovija, a ako postoji novija moze i ona). Mozes da je potrazis na M$-ovom sajtu (obrati paznju na ono 2600.2, jer sam ja imao 2600.1 i nije hteo da se instalira) i kad ga jednom instaliras nece i vise nikad traziti da skida sa servera.

Nazad
Vrh Dno