Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li je moguce iskluciti nekako da mi ACDSee ne lista video snimke zajedno sa slikama??? Hocu samo da gledam slike, necu da se trudi i oko pustanja video snimaka!!!
Iz ACDSee glavnog prozora sledeće:
Tools>Options>File List>Configure Filters...
Treba da bude uključeno "Apply filtering criteria" a isključeno "Show media files".
Tj. nek ti bude uključeno samo "Show image files".
Ajde ovako postupno:
tools\plug-ins\plug-in settings\image decode pa treba da ti ID_Media bude nečekirano.
Onda imaš još jednu stvar da uradiš što se tiče thumbnail (odnosno prikaza file-ova u njegovom prozoru):
tools\options\file list\configure filters... i tu već namestiš šta da ne prikazuje u njegovom prozoru (apply filtering criteria-čekirano , show media files - nečekirano).
Ovo bi trebalo da bude kristalno jasno, s tim što je ovo iz acdsee 8 ali mislim da je potpuno isto i u 7.
Imam ACDSee 5.0. Kako da vrsim pregled vec kesiranih thumbnailova koji se nalaze u njegovoj bazi podataka? Mrzi me da svaki put ubacujem CD-ove kada treba da pregledavam slike.
Pozdrav i hvala