Šta je novo?

ACDSee 7.0

Znaci nemam nigde u 6.03 verziji to Plugins pa Media Plugin, imam Plugin settings, ali tu nigde nema media plugin... u cemu je fora.....?

u sedmici pod plugins settings imas ID_Media.apl
to odstikliras i ne ucitava mp3, avi, mpg itd...

hmmm sad nesto gledam...

nema neke velike razlike u brzini izmedju petice, sestice i sedmice...

kako najbolje to da proverim ?

operic je napisao(la):
u sedmici pod plugins settings imas ID_Media.apl
to odstikliras i ne ucitava mp3, avi, mpg itd...

E pa to mi reci, to vec imam da stikliram/odstikliram, probacu kad budem gajbi...
hvala.... :wave:

isto mislim da izmedju 5ice i 7ice nema velike razlike u brzini, mozda je petarda malcice brza, a mozda i tripujem.
no u task menageru 5ica zauzima oko 15Kk a 7ica oko 25Kk

Da li neko zna resenje sledeceg problema:

Imam jedan folder Slike. U njemu su folderi Slike1, Slike2, Slike3 itd. Sa ACDSee-jevim browserom udjem u Slike2. Pregledam thumbnailove :D . Kada se vracam, tj. izlazim u parent dir (Slike) sa backspace, on mi ne selektuje folder u kome sam upravo bio (Slike2), sto zna jako da nervira...

?

ajde ljudi, nemoguce da niko ne zna resenje gorepomenutog problema :(

operic je napisao(la):
sto zna jako da nervira...
moze malo objasnjenje: STA te u stvari tu JAKO nervira? NEselektovanje?

evo sta mene interesuje: da li je moguce na toolbar dodati ikonicu za Favorites folder? Postoji ona za "Add to...", ali posle moram da kopam po menijima da nadjem gde su favoriti... Na 5ici je lako bilo dodati ikonicu Favorites :eyebrows:

ZoNi je napisao(la):
moze malo objasnjenje: STA te u stvari tu JAKO nervira? NEselektovanje?
ma da... navikao sam da me, kada koristim total commander, on ostavi na folderu iz koga sam usao u podfolder. tako je bilo i u dosadasnjim verzijama acdsee-ja ali su od sedmice to promenili...

tebi to ne smeta? ah da, ti volis ms explorer i njegove nacine resavanja problema :p
;)

haha...

ne smeta mi to... a i nisam to jos primetio...

inace, i Win Explorer isto tako oznacava prethodno posecen folder (ja sam znao da TC to radi, a ti nisi znao da WE to isto radi? hm :) )...

btw: ja NE koristim WE, nego Xplorer2 (bivsi 2x Explorer)! Vec nekoliko godina! :) A i TC sam do pre 15 dana imao instaliran jos od verzije 2.x :) Sad sam ga definitivno izbrisao! Vise ga nece biti na mom kompu :)

Nazad
Vrh Dno