Šta je novo?

ACDSee 6.0 PowerPack !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Crni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Crni je napisao(la):
Pojavio se "info" na onim sajtovima mada na www.acdsystems.com jos nista ne pise...

:boom: :boom: Yes,yes, moze li neki link prema "onim" sajtovima gde to pise? Naravno na PM ili stavi na Kudijev forum.

ja i dalje koristim 3.2 verziju. Ima sve a radi u milisekundi! ova novija ****** poput Nero 6.0 i ostalih prenatrpanih programa samo cine rad sporijim

Ja se drzim jos uvek na v3.1 🙂

Ma ako cemo realno, najbolja je i najbrza 2.43 😉 (cista klasika i radi samo ono za sta je prvobitno i namenjen).

instalacija 6 PP je 17Mb :mrgreen:
kudijev forum???? 😱

ACDSEE 6 PP - upravo okaceni linkovi! Pozurite. Dok ovo pisem NAGLASAVAM da linkovi rade!!!

nikako ne mogu da nađem taj tred...

edit by drapin: 'ajde da podelimo "nadleznosti": pitanja vezana za Benchmark forum postavljas ovde a pitanja vezana za LineArt forum postavljas na Kutijinom forumu. Posto je veliki broj clanova ( ...i modova ) isti i ovde i tamo, svakako ces dobiti isti odgovor i tamo. Usput, da li ti je mozda palo na pamet da se registrujes ??? 😉

Upravo skidam sa neta Standard Sesticu, pa javljam kasnije utiske!

cheers

Prvi utisak:

Novi fancy look...
Ima catalog...
Importovo je staru bazu...
Cini mi se da je malo stabilniji, ali vreme ce pokazati.
Brze prikazuje Thunbails, katalog stupa na scenu
Zdere memoriju...

Stabilan? Really?

nIce Cream je napisao(la):
Prvi utisak:
Cini mi se da je malo stabilniji, ali vreme ce pokazati.
Moj prvi utisak, trebalo mi je 1 min da nađem sliku (Eliza Dushku :beat: )
koja obara program svaki put. Ono, stabilan ko kula od karata.

Dobar

Koristim ga od juce.
Izuzetno brz, lepo izgleda, jedino me nervira sto ne moze da se iskljuci "database", uopste mi ne treba.

Prvi utisak: u velikoj meri se razlkikuje od petice, nije sporiji od nje, ima, izlgeda, vise funkcija....

kUdtiHaEX-u, svaka pohvala...... cheers

Podigao sam 19mb fajl (hvala Matthias) na LineART FTP. Svi zainteresovani mogu ga uvek skinuti bez brige da ce danas ili sutra link prestati da radi. Molio bih nekoga da skine sa mog FTPa i da mi javi da li je FTP dovoljno brz za dl...

Tred se anlazi u Applications sobi. Pozdrav pplz.

Nije lose za sada. Skinuo sam standard verziju. Radi, cini mi se, brze od petice, jos samo malo da pohvatam neke nove fore...

cheers cheers

Ja sam do skoro koristio 2.4 verziju, al sam se prebacio na peticu zbog čitanja exif podataka iz jpg slika, rado bi se vratio na 2.4 🙁

Bane® je napisao(la):
Ja sam do skoro koristio 2.4 verziju, al sam se prebacio na peticu zbog čitanja exif podataka iz jpg slika, rado bi se vratio na 2.4 🙁
odo ja u off topic, ali sta je exif, ukratko? ako nije problem

Najkrace podaci koje digitalna kamera sacuva uz sliku tipa brzina ekspozicije,otvor blende, focus ako ga ima, blic, red eye i sl.

ili ti

What is Exif file format?
Basically, Exif file format is the same as JPEG file format. Exif inserts some of image/digicam information data and thumbnail image to JPEG in conformity to JPEG specification. Therefore you can view Exif format image files by JPEG compliant Internet browser/Picture viewer/Photo retouch software etc. as a usual JPEG image files

Nazad
Vrh Dno