Šta je novo?

Ac97

• Začetnik teme Začetnik teme chif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

chif

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2003
Poena
609
imam zvuk preko ac97 (na gigabytovoj ploci kt 400 ga-7va), i pretpostavljam da bih trebao da skinem neke nove drajvere za njega (stari su godinu ipo dana). gde da nadjem drivere za ac97?

pozdrav

Poslednja izmena:
skinuo sa neki sa hihabytovog sajta, ima 20 MB, ali... kada pustim winamp, rade mi samo prednji zvucnici. na starom driveru su radili svi (5.1). da li treba da se uzme neki poseban plugin za winamp 3?

Evo podešavanja za winamp:

Preferences (CTRL+P)
Plugins
Output
DirectSound ... Configure
Device
pa ukljuci hardware acceleration.

Pozdrav

verovao ili ne... nema nigde opcije plugins! znam da je bilo na winampu 2.xx i na winampu 5 (koji mislim da je losiji od 3), ali ovde nema!?

Kupi Septembarski Digital ima najvovije drajvere za Ac 97 ja sam ih stavio
super rade . Imamo istu plocu. Realtec Ac 97.

a da li ti imas 5.1 zvucnike? ako imas da li ti rade svi pod winampom?

Nemam imam 4.1 rade svi. Verovatno ce da rade i ti tvoji 5.1 samo pogledaj da lepo to
povezes imas uputstvo u knjizici ako si je dobio uz plocu.
Mada je to 6.1 sistem na ploci .

sve je meni lepo povezano i radilo je pod starim driverom. sada, kada startujem winamp, rade samo prednji bas zvicnik. kada pustim dvd (koji ima 5.1) rade mi svi. nervira mi sto mi pod winampom ne rade.

chif je napisao(la):
pretpostavljam da bih trebao da skinem neke nove drajvere za njega

Zasto bi trebao... ako sve lepo radi...

chif je napisao(la):
sve je meni lepo povezano i radilo je pod starim driverom. sada, kada startujem winamp, rade samo prednji bas zvicnik. kada pustim dvd (koji ima 5.1) rade mi svi. nervira mi sto mi pod winampom ne rade.

Vrati stare drajvere (koji kazes i sam da su lepo radili) ili se zlopati sa novim.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Čuj, ako ti stari drajveri lepo rade, nemoj ih ni menjati. Moj audio drajver na Gigabyte ploči fercera odlično, iako je star preko godinu dana.

pa cuo sam da ima poboljsanja... u nekim igricama...

E pa da se ja nadovezem, ja sam stavio plug "KB 5.1"
Sa winamp-ovog sajta i rade svi zvucnici i sve je ok...

Samo imam jedno pitanje, da li neko zna kako se pretvaraju 5.1 zvukovi, znaci koji je soft. za to ... KOnkretno hteo bi da probam neku pesmu da prebacim na 5.1 zvuk ili video ...

Hvala.

Nazad
Vrh Dno