Šta je novo?

AC Rayan PLay On HD

ivoludilo

Slavan
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poena
365
Moja oprema  
Pametni uređaji
Garmin Fenix 7
Ima li neko kod nas ovaj media plejer,koji softver koristi,koji USB adapter kakvi su utisci.

deluje,kao i mnogi drugi Network media Playeri..znaci UpNP..samba...Nas..Torrent klient...strimovanje sa kompa....sve to vec ima..i zna lepo da radi...moje misljenje,je samo koji ces dobar media Streamer da izaberes za svoj komp,pa da maximalno uzivas u multimediji......
imas temu ovde o tome.....ali ako mene pitas,za pocetak predlazem..Serviio....zbog RSS Video fidova..i Live streaminga...
pozdrav....

Delije ali ima dosta razlika od većine ostalih

napisi,koji tacno model imas,jer vidim da ima neki modeli koji nemaju lan....samim tim ti i ne mogu da se kace na komp...

Tačan model piše u naslovu teme,inače interesuje me da li ga još neko koristi,da li koristi alternativni ili originalni softver i td.

Ok...videh da ima i modela koji nemaju Lan.....ocigledno da niko nema ovde taj player.....***.....Sve najbolje...

Da li kod nas negde imaju da se nabave ovi plejeri ? pozdrav

U Srbiji nema jedino Mađarska

ja bi hteo da ti predlozim nesto drugo...od skoro se i na nasem trzistu pojavio uredjaj koji se zove Android Tv Box....ima vise varijacija,naziva..ali u principu svi rade isto....licno imam od juna prosle god jedan...zove se Android Tv FV-1 Froyo 2.2...
em dobije Media player...em dobijes Tablet na Tv-u,koji je prilagodjen LCD Tv-u...🙂.....brdo aplikacija sa Marketa...Surf..youtube...msn..skype(neki modeli podrzavaju i Cam)ma mnogo toga.....+ usb opciaj za hard diskove...memoriska kartica...Lan..wifi....internet streaming..podrska za usb misha i tastaturu,sto i preporucujem,zbog jednostavnijeg upravljanja uredjajem......ja jos uvek otkrivam nove programe..ubacujem,brisem..i sve radi kao prvi dan.....
evo par slikica....dve su sa mog Tv..ostale su skrinshotovi.....jer bistrije izgledaju,nego slika sa mog mobilnog....
ima nekoliko mesta gde ima da se kupe,ali ne smem da reklamiram...i da napomenem..JA ne prodajem ovo....
szj1vb.jpg

20rsao9.png

n7sjl.jpg

20kpxdi.jpg

34zeuj9.png

e6zo5w.png

1rtgup.png

Većimu ovih stvari nude i mediaplejeri sem igrica,s tim što u ovaj plejer možeš instalirati hard disk do 2 tb pa ga možeš koristiti kao NAS.Nema mnoštvo kablova koji vire iz njega i td

@ 6pack gde ima da se uzime ovo ?

Nazad
Vrh Dno