Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
Postovanje svima. Na pocetku bih vas zamolio de ne pokrecete raspravu koja je kartica najbolja, koja je najbrza itd.. Ja sam danas pazario ASUS V8420 ili ti GF4 Ti 4200 sa 64MbDDR Ram-a i tome slicno. To je bio doduse i jedini logican izbor kad spojite ljubav prema ASUS-u ponudu u gradu a reko bih i cenu. Kako sam prethodno imao ASUS V7700Pro- Geforce 2 GTS Pro 32Mb DDR-a interesuje me par stvarcica.
1. Sta mislite generalno o mojoj novoj karti (navedite i razloge)
2. Kad god sam prelazio sa karte na kartu belezio sam samo blage nijanse, i ovde je to slucaj iako sam ocekivao veliki skok koji je cini mi se jedino vidan u 3D Marku 2001.
3.U Fifi 2003 koju cesto igram belezim samo blage nijanse.
4. KOje mi drajvere preporucujete posto nisam hteo da koristim originalne ASUSove vec sam stavio nVIDIA-ine 40.41?
4. Kakva mi podesavanja preporucujete za Direct 3D i prvenstveno Antialiasing (kako da ga stavim na 2x, 4x, Off, il da aplikacija bira sama ili Quincunx) posto nisam bas ispitivao sta je najbolje ali znam da onaj mod 4xS dovodi do maximalnog usporavanja i maximalnog osiromasenja frame reta.
Ako sam i nesto zaboravio da pitam mozete dodati.
Ja se bas raspisah, ali sa razlogom . Nadam se da cete mi barem malo pomoci. Nadam se da iskusni korisnici ovih modela kartica ali zasto ne i oni drugi mogu da mi daju par odgovora ili saveta,
Pozdrav
1. Sta mislite generalno o mojoj novoj karti (navedite i razloge)
2. Kad god sam prelazio sa karte na kartu belezio sam samo blage nijanse, i ovde je to slucaj iako sam ocekivao veliki skok koji je cini mi se jedino vidan u 3D Marku 2001.
3.U Fifi 2003 koju cesto igram belezim samo blage nijanse.
4. KOje mi drajvere preporucujete posto nisam hteo da koristim originalne ASUSove vec sam stavio nVIDIA-ine 40.41?
4. Kakva mi podesavanja preporucujete za Direct 3D i prvenstveno Antialiasing (kako da ga stavim na 2x, 4x, Off, il da aplikacija bira sama ili Quincunx) posto nisam bas ispitivao sta je najbolje ali znam da onaj mod 4xS dovodi do maximalnog usporavanja i maximalnog osiromasenja frame reta.
Ako sam i nesto zaboravio da pitam mozete dodati.
Ja se bas raspisah, ali sa razlogom . Nadam se da cete mi barem malo pomoci. Nadam se da iskusni korisnici ovih modela kartica ali zasto ne i oni drugi mogu da mi daju par odgovora ili saveta,
Pozdrav