Šta je novo?

Abit TI4200 tv-out problem

• Začetnik teme Začetnik teme velko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

velko

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
675
Nabavio sam Abit Siluro GF4 Ti4200 i dobio sve sto treba osim kabl (adapter) koji se kaci na karticu i ima sa druge strane s-video i chinch izlaze. Pogledao sam i test na benchu gde isto fali adapter. :S: Da li se moze naci negde ovo? Ili mozda da se napravi?

Evo i slike kako bi trebalo da izgleda adapter...

Prilozi

• adapter abit.webp
    adapter abit.webp
    2.7 KB · Pregleda: 104
Ima gotov kabl (ili moze da se napravi sa duzinom po zelji) SVHS->cinc, a ima i varijanta SVHS+audio->SCART, zavisi kako to zelis da povezes i sta ti treba. Onaj prvi ti je samo za TV-out, a sa drugim mozes da zakacis na VCR i da snimas... sa sve zvukom.

Probaj u bilo kojoj vecoj radnji sa tehnickom robom, trebalo bi da ima.

Ostoja, nisi skontao...
Bar si sliku mogao da pogledas, kad je vec covek prilozio. 🙂

Njemu treba adapter sa nestandardnog konektora na kartici, koji se racva i na S-Video i na kompozitni (chinch).

Moja greska, to je izgleda VIVO kabl....

Ako nije VIVO, cemu sluzi kabl sa SVHS i chinch u isto vreme na jednoj strani???

Ma nije to VIVO, imam ga na mom Abitu Ti4200... služi jednostavno da omogući TV izlaz i onome ko raspolaže SVHS-om i onome ko mora preko kompozitnog...

Ima li neko vezu u abit-u da narucim kabl? 😉 I da li se mozda moze naci negde takav prikljucak kao sto je na kartici pa da nekako napravim kabl?

velkod je napisao(la):
Ima li neko vezu u abit-u da narucim kabl? 😉 I da li se mozda moze naci negde takav prikljucak kao sto je na kartici pa da nekako napravim kabl?
Moze, naravno... mislim da mogu da ti "iskopam" original kabel, ali mi za to treba nekoliko dana 😉 Ako nadjem javicu ti. Cena bi bila simbolicna tipa 100-200din 🙂

Pogledaj na Novo-Beogradskom buvljaku, sa krajnje desne strane ima tip koji prodaje gotove kablove i razne druge el. stvarcice.

@GoranM
ako iskopas negde kabal javi mi obavezno.

poslao sam i mail abit-u tako da mozda uspem da dobijem semu pa da napravim sam ako nista ne uspe.

Nazad
Vrh Dno