Miroslav je napisao(la):reakcije? odlicne, sta drugo da kazem 🙂
skini drajvere za zvuk i mrezu sa abitovog sajta, i fleshuj bios na poslednju verziju, dosta povecava memorijski protok
koji cpu? jel B ili C?
bas tako, na ostalim AMD platformama mi je morrowind pucao posle sat vremena igranja, a ovde nema sanse ni posle 10 sati...OptiPlex je napisao(la):...
Koliko je dobra ploca neka govori sam za sebe podatak da znam ljude koji su zeleli da prodaju Thundere Palomine i AT7-Maxove i da uzmu nesto sporije jer im nije trbalo nista brze, a onda kad su videli koliko je dobra ploca nisu mogli da odole da je uzmu, i sa njom Intel 2.4B procesore...😀
Miroslav je napisao(la):...
bas tako, na ostalim AMD platformama mi je morrowind pucao posle sat vremena igranja, a ovde nema sanse ni posle 10 sati...
Jednostavno sam se odlucio da uzmem dobar chipset, i zavrsim jednom muke.
Planiram da uzmem i p4 2.4C ali moram sacekati da uzmem bolju memoriju. Tu bi bio kraj mojoj potrazi, i sa ovim bi se skrasio neko vreme.
Zaista, ploca je i brza i veoma stabilna, dugo nisam imao priliku da vidim nesto ovako
Miroslav je napisao(la):dobro ni meni nije bilo jasno cemu network konektor kad nema cipa? moj prvi komentar na forumu je bio da su mogli makar 100mbps kontroler da ubace, sto bi bilo samo $5 vise, ako ne i manje od toga...
A kako nemas drajvere za usb? jel ti koristis win98? ili je u pitanju usb2.0?
jazza je napisao(la):...
Sto se tice Jakse da i dalje sam u vojsci i bicu jos 4 meseca. A sto se tice Miroslava koji je sto posto u pravu. Koristim win2000 i prijavljuje mi da nema usb-a. Inace uredjaji rade sve ok, ali izgleda da drajver za usb 2.0 nisu jos napravljeni jer ih nema nigde. A ATi jev all in wonder TV nece ni da se startuje, mislim stvarno sam baksuz. Dovucem plocu iz nemacke i to ne za mene i etooo... :eye:
Miroslav je napisao(la):usb 2.0 drajveri se nalaze samo u winxp-u
zar nema drajvera na abitovom cd-u? Ja bi se zakleo da mi je dao opciju u autorun-u za usb2.0... mozda sam i utripovao
Miroslav je napisao(la):a sto se bloodmoona tice imam ga vec...
Miroslav je napisao(la):...
bas tako, na ostalim AMD platformama mi je morrowind pucao posle sat vremena igranja, a ovde nema sanse ni posle 10 sati...
Jednostavno sam se odlucio da uzmem dobar chipset, i zavrsim jednom muke.
a sta ti mislis do cega je? zamenjen je samo procesor pored ploceMilan je napisao(la):...
Sta mislis Miro jel to do cipseta ili neceg drugog?
drjackyll je napisao(la):Ako se ne varam SP3 za Win2000 daje podrsku za USB2.0.
A mozda i gresim, treba proveriti!
drjackyll je napisao(la):Ako se ne varam SP3 za Win2000 daje podrsku za USB2.0.
A mozda i gresim, treba proveriti!
Miroslav je napisao(la):a ko to nije procavao? pa jel sam lepo rekao da IC7 nema lan i da mi nije jasno zasto ga nisu stavili.
Ja sad tebe malo ne razumem, koji to 3com zagusi plocu? Koji to IC7-G ima 3comom lan? ja koliko znam na ploci stoji Intel gigabit. A ako si mislio da neka 3com pci karta zagusi sistem, opet nisi u pravu, probao sam ih nekoliko, doduse samo 10 i 100mbita pa mozda i stoji za gigabitni 3com to sto si rekao
dejandj je napisao(la):...
Abit a i mnogi drugi NE koriste taj Intelov Gbit lan vec dodaju 3com-ov gigabit chip! Ovaj pak radi na pci i davi ga...
Izgleda da trebaju da doplate Intelu nesto za Intelov Gb lan ili im ne radi kako treba ili...
Zato "obicni" IC7 nema nista od LAN-a a slicno je i sa IS7...
E bato sad ga pretera - da je ploca brza jeste. Da je najbolja, verovatno. Da je trenutno bolje uzeti Intel, mozda.Miroslav je napisao(la):...
ja sam izneo moje iskustvo. morrowind mi je pucao, ovde ne. ako ti se ne svidja, ti mi daj tvog xp-a 🙂Darko je napisao(la):...
E bato sad ga pretera - da je ploca brza jeste. Da je najbolja, verovatno. Da je trenutno bolje uzeti Intel, mozda.
Ali da Morrovind puca na AMD-u, to je glupost. Ja se ne igram mnogo, ali Morrowind igram povremeno i ni jednom mi nije pukla. Ni na ASUS A7V133-C sa palominom 1600+ i Radeonom LE, ni sa ABIT NF7S, 10x200 i Radeonima 8500LE i 9600TX, odnosno NV GF4MX440SE. A igra je takva da kada sednes, ne zaustavljas se vise od tih 10 sati...
Pozdrav Jazzo!
Bas se premisljam da prodam palomina; kolko nudis :mrgreen: :d :mrgreen:Miroslav je napisao(la):...
ja sam izneo moje iskustvo. morrowind mi je pucao, ovde ne. ako ti se ne svidja, ti mi daj tvog xp-a 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari