E ako vam ikada bude dosadno u zivotu, zovite mene da vam odaberem komponente za novi racunar...
Daklem ovako:
- NV raid se podize obicno kada se racunar ukljucuje, posle restarta sve proradi kako treba. Nisam uspeo da resim ovaj problem nikako, mozda da ubijem nvraid bios u samom bios fajlu, ali trenutno nemam zivaca za tako nesto.
- Kuckanje iz okoline procesora (kao klik misha samo tishe) se desava SAMO kada je stavljen A64 NewCastle 3000+ u paru sa TI4400, kada stavim Sempron 64 vise ne kucka, kao i kada stavim drugu graficku. Sta kucka i zasto kucka ne znam, i napajanje sam menjao - ista situacija.
- LAN radi normalno sa drajverima 5.10, hvala Stevs. Izgleda da se NV drajveri veoma nekorektno deinstaliraju i updejtuju, jer ostaje dosta toga iz ranijih verzija.
- Maxtori DMAX+9 6Y250M0 DEFINITIVNO imaju problem sa sobom i NF SATA kontrolerom, umesto njih ubaceni Seagate ST3250624AS i kada rade najgore rade dva puta bolje nego maxtori kada rade najbolje... :crash:
Eto toliko od mene... Maxtore, Asus, napajanje jos i mogu da platim, ali izgubljeno vreme i zivci: priceless!
Ako neko ima ideju sta bi moglo da izazove kuckanje, neka mi javi

zivo me interesuje da li A64 ima nesto 'kuckavo' sto Sempron64 nema