Šta je novo?

abit nf7-s

benchaman

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
sa nekim maxtor sata diskom i sada nastaje problem, treba dici system, medjutim instalacija ne prepoznaje sata kontroler i javlja da hdd ne postoji... u biosu sta podesiti, aschi opciju ne vidim nigde, a flopy sa raid utility nemam ako neko zna odakle skinuti to ili kako ipak namestiti da bih podigao system neka javne...

pozz

eeeee..iste smo muke imali...imas da skines
sata drajvere na abitovom sajtu..njih raspakujes i prebacis na flopi
onda kad te nedje pri pocetq instalacije pita pres F6 if you need to install another ....nesto tako..pritisnes i sacekas malo..samo ce ti otvoriti posle nekoliko..tu odaberes koji je sata kontroler i on sam sve zavrsi...to je to

srecno!

kapiram da se tako radi, ali koje drajvere da skinem??? na sajtu sam nasao, ali ispadne da kada raspakujem drajvere oni budu vise od 4Mb sto tesko staje na floppy...
da li imas link za te drajvere??? ili mozes da mi posaljes nekako na mail i sl.?
ili jos bolje da mi kazes koji fajlovi trreba da budu na floppiju?
pozz

Poslednja izmena:
evo ja imam mb kao i ti nf7-s i dobio sam floppy disketu kad sam kupovao mb i evo prilazem zip fajl pa skini i probaj :)
(otpakujes ova 4 fajla na floppy disketu i odradis onako kako ti je napisao @tihomir_pg_, mada ove fajlove, ako se ne varam, imas i na cd-u koji si dobio uz nf7-s) :wave:

Prilozi

• sata nf7s.zip
    556.5 KB · Pregleda: 37
djavola, nemam ni cd ni floppy, ali zato imam vas drugare, pa hvala na pomoci!
Jos jedared hvala, sad da se bacim na posao!
pozz

aj pa javi sto si napravio da ti saljem ja ove koji provjereno dobro rade :D

Nazad
Vrh Dno