Šta je novo?

Abit NF7-s(Taiwan Vs. China)

Crni je napisao(la):
Mislio je pored :D, ali ako gledas layout ploce to mu dodje ispod :eyebrows:
I lepo pise gde je napravljena tako da ne treba nista da se lomi, chupa, lemi...

Ma da, skapirao sam ali kad se procita iz prve svasta coveku padne na pamet :D

I slazem se za drfedjom da su tajvanske bolje, to je ocigledno, ali je problem sto se kod nas valjaju obicno kinezi. Danas sam zvao..

][V][ATRIX™ je napisao(la):
I slazem se za drfedjom da su tajvanske bolje, to je ocigledno, ali je problem sto se kod nas valjaju obicno kinezi. Danas sam zvao..

Koga si sve zvao? Ko prodaje Kineze?

Pa kod nas su izgleda vecina Abiti Made in China .. A zvao sam BEL (uvoznik).

Ej ljudi kupio sam Abita(Tajvanca) i receno mi je da je revizija 2.0,ali kad ukljucim sisoft sandru 2003,pokazuje mi da je revizija 1.x,o cemu se radi??

Poglavica je napisao(la):
Ej ljudi kupio sam Abita(Tajvanca) i receno mi je da je revizija 2.0,ali kad ukljucim sisoft sandru 2003,pokazuje mi da je revizija 1.x,o cemu se radi??
Ne bi trebalo da Sandra laze! Izgleda da su ti podvalili.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Pa kod nas su izgleda vecina Abiti Made in China .. A zvao sam BEL (uvoznik).

Ja sam bio kod njih pre nedelju dana i rekose mi da su kineske proizvodnje. Nisam gledao na drugim mestima, pa zato pitam.

Niko ti nije podvalio, vec imas neki stari bios na ploci, mozda cak i legendarni 1.0... zato ti pise da je rev1.X.
Evo, i meni sada pise 1.X, a bios je upravo 1.0.

Flesuj neki noviji, pa ce ti lepo pisati 2.0. Mislim da od 1.4 biosa, Sandra (a i ostali programi) ispravno detektuju reviziju 2.0.

Poslednja izmena:
Hvala puno,taman sam se bio naostrio da idem da reklamiram!!Ej jer moze samo savet koja je verzija biosa najbolja??

Hvala puno,taman sam se bio naostrio da idem da reklamiram!!Ej jer moze samo savet koja je verzija biosa najbolja??
Kako ti rekoh u onom drugom thread-u :D... onaj pocetni, bios 1.0.
Do 250 MHz, nema boljeg. U stvari, njemu je prakticno jedina mana to sto ide samo do tih 250 MHz ;)

Sad ce neko da me popljuje kako to nije najbolji bios... ali boli me uvo! :d

NickS je napisao(la):
Ja sam bio kod njih pre nedelju dana i rekose mi da su kineske proizvodnje. Nisam gledao na drugim mestima, pa zato pitam.

Pa ako su ovi nekakvi uvoznici, slaba vajda i od ostalih dilera. U globalu kod nas se veoma slabo drzi Abit, gotovo par firmi ga valja, ali bitno je da imaju Canyon, PQI.. i ostale slj. ploce. :wall:

Vrh Dno