A kako si uspeo da odrzis toliku temperaturu CPU-a pored tolikog overclocka?ipin je napisao(la):evo i slicice
Immortal_SurvivoR je napisao(la):A kako si uspeo da odrzis toliku temperaturu CPU-a pored tolikog overclocka?
Ili mozda senzor koji meri temperaturu nije na pravom mestu
Kojom plocom?ipin je napisao(la):Ljudi, pa kad ce neki konkretni rezultati? Niko se nije oglasio ni sa cim...
CAR-e, sta bi sa tvojom plocom?
CAR je napisao(la):Kojom plocom?
Aha, to. Mislio sam da ne pricas mozda o mojoj sadasnjoj ploci (NF7).ipin je napisao(la):pa sam si rekao:
Quote:
Originally Posted by Aca
Sad ce CAR da mi se rasplace.
Nece, nasao sam plocu sa odgovarajucim cipom, pa je nosim Vladi... ako prodje, moci cu i ja da isprobam neki od ipinovih biosa
S obzirom na ploču koju držiš u potpisu, dovoljno je da probaš samo jedanGidra85 je napisao(la):Dajte koji su najbolji biosi ne mogu sve da probam!!!
Ahahahah... :d:d:d:dVojkan je napisao(la):S obzirom na ploču koju držiš u potpisu, dovoljno je da probaš samo jedan![]()
UUUU lave..... ma fleshuj sta te ****Vojkan je napisao(la):S obzirom na ploču koju držiš u potpisu, dovoljno je da probaš samo jedan![]()
Pa rekao ti je... programator.Immortal_SurvivoR je napisao(la):Hvala na informaciji, al' mogao si da kazes i kako da se reshi![]()
Immortal_SurvivoR je napisao(la):@Car: aj prevedi! Uradio sam search threada i jedino si ti pomenuo "programator".
Ima li ikakvo reshenje osim odlazenja do Ledenog?
@kibob: aj objasni shta je to "hot swap", cuo sam par puta za to, ali nisam znao shta znachi. pliz
Samo cip... ali, ako ne znas da ga izvadis, nije zgoreg poneti celu plocuImmortal_SurvivoR je napisao(la):Hvala CAR(E)!
Samo mi reci da li treba da se nosi cela matichna ili samo BIOS chip da se izvadi i nosi samo on?
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari