Leka je napisao(la):Da li mogu da stavim recimo 1800+ ili 1900+ (ako postoji)?
Stevs je napisao(la):Ih bre Coboco zovneš me telefonom i pitašŠalim se 1700+ radi sa poslednjim biosom bez ikakvih problema i to znam pouzdano jer sam dobio opkladu da će da proradi na KT7E ploči :evil:
notax je napisao(la):...
A ovi procesori sa vecim mnoziocima od 12,5 ??
Ako idu i ovi npr. 2400+ (to je valjda 133x15), onda ne moram
skoro da razmishljam o promeni ploce.
Stevs je napisao(la):...
Za to već nisam siguran. to će morati da se proba. Kad se ubaci 1700+ u biosu ponudi opcije od 1500+ do 1900+. Mada sve je moguće ali ipak mislim sobzirom na drastičan pad cena ploča i procesora da je bolje da kupiš neki 1700+ B i neku novu ploču nego da ubacuješ 2400+ na tog Abita.
gsi16v je napisao(la):I na kraju da zakljucimo: Koji je najbrzzi Athlon "B" koji staje fino u KT7E?
pa zar mi nije pametnije da samo promenim procesor i da kupim mx460 nego da menjam plocu i memoriju za iste pare??? :?:Stevs je napisao(la):...
Sve zavisi od probe. Ja rekoh probao sam 1700+ običan sa A9 biosom i radi bez ikakvih problema.
Coboco je napisao(la):...
pa zar mi nije pametnije da samo promenim procesor i da kupim mx460 nego da menjam plocu i memoriju za iste pare??? :?:
Stevs je napisao(la):...
Sve zavisi od probe. Ja rekoh probao sam 1700+ običan sa A9 biosom i radi bez ikakvih problema.
notax je napisao(la):Vec se pisalo o ovome. Nisam probao, pa me zanima ako neko jeste.
A ranijem pisanju je bilo i to da ploca prepozna kada je mnozilac veci od 12, i tada mogu da se zadaju i veci od 12. Ako je default ispod 12, onda je 12 max. mnozilac. Tako je za moj 1600+ max. mnozilac 12, ali ne znam da li bih mogao za 2200+ da menjam mnozilac kako hocu, i da li bi uopste radio. Treablo bi, jer u biosu ide mnozilac 12, a zatim 12above.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari