Šta je novo?

Abit KT7/KT7A A9 BIOS

Dandy

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
985
Hteo sam samo da preporucim ovaj BIOS. Flesovao sam pre dva dana Abit KT7 RAID sa njim i radi besprekorno :)
Naglasavam ovo zato sto sam imao problema sa prethodnim 7N BIOS-om i zato sam dugo vozio YH verziju misleci da nema svrhe da prelazim na noviju. Na srecu prevario sam se. Sada mi je i Morgan detektovan kako treba i SSE instrukcije rade bez problema.

Da i...

Athlon XP se prepoznaje kao takav. Konkretno 1600+. A u opcijama vidim podrsku za modele od 1500+ do 2000+. Btw, doticni 1600+ AGOIA radi na defaultV na 155MHz.
Inace i sa Biosom 64 Morgan radi kako treba.

A jel zna neko da li i za Abit KT7A v 1.0 isto vazi, tj. da li sa A9 BIOS-om postoji podrska za pomenute modele od 1500+ do 2000+?

cormoran je napisao(la):
A jel zna neko da li i za Abit KT7A v 1.0 isto vazi, tj. da li sa A9 BIOS-om postoji podrska za pomenute modele od 1500+ do 2000+?

Moja ploca je KT7A-RAID v1.0. I radi OK.
Probaj.

I da dodam da ovaj A9 Bios ide naravno i na KT7E ploce :)

BokiPK je napisao(la):
Moja ploca je KT7A-RAID v1.0. I radi OK.
Probaj.

zdravo boki,
jesi li siguran da imas v1.0 jer i ja imam tu verziju i kod mene se nigde u biosu ne vidi podrska za xp vec najvise za tb 1.4, a siguran sam da sam dobro flesovao bios?

pozdrav nisliji

ctebah je napisao(la):
zdravo boki,
jesi li siguran da imas v1.0 jer i ja imam tu verziju i kod mene se nigde u biosu ne vidi podrska za xp vec najvise za tb 1.4, a siguran sam da sam dobro flesovao bios?

pozdrav nisliji

Pozdarv i tebi:D
Apsolutno siguran:)
Podrska se vidi kad ubodes XP! Mozda je malo nelogicno ali: ovako imas mnozioce do 12x i jednu stavku "12&above". Kad bocnes XP otvaraju se stavke 1500+, 1600+...do 1900+. Sto ne znaci da mozda nece raditi i neki jaci.
Ali zadnja isporuka XP1600 u jednu lokalnu firmu, 28komada, svi su AGOIA. Radi na default voltage na 155MHz. Verovatno i na vise, nisam probao. Pa je glupo bacanje para na nesto skuplje:D

BokiPK je napisao(la):
Pozdarv i tebi:D
Apsolutno siguran:)
Podrska se vidi kad ubodes XP! Mozda je malo nelogicno ali: ovako imas mnozioce do 12x i jednu stavku "12&above". Kad bocnes XP otvaraju se stavke 1500+, 1600+...do 1900+. Sto ne znaci da mozda nece raditi i neki jaci.
Ali zadnja isporuka XP1600 u jednu lokalnu firmu, 28komada, svi su AGOIA. Radi na default voltage na 155MHz. Verovatno i na vise, nisam probao. Pa je glupo bacanje para na nesto skuplje:D

Bas ti hvala, sad bar necu da menjam plocu :)
Za sada ne nameravam da menjam Bird-ija jer stvarno nema potrebe ali tamo sledece godine...

ctebah je napisao(la):
Bas ti hvala, sad bar necu da menjam plocu :)
Za sada ne nameravam da menjam Bird-ija jer stvarno nema potrebe ali tamo sledece godine...

Eh, sledeca godina je dalekooooooo....
I ko zna sta ce biti.......

Vrh Dno