rbane je napisao(la):Ok meni ti silni dodaci ne trebaju... bar ne za sada... nego me intreresuje koj cooler da kupim ako bih hteo da OC i gde mogu da saznam detaljne informacije o tome (mislim negde na internet-u) i koliko je to opasno (mislim da li postoji mogucnost da mi vrisne ploca, procesor...) e da imam 1600XP
Ploca je cisti overclocker. Izuzetna naponska jedinica i mosFET tranzistori najnovije generacije cine da sam Athlon XP 1700+ podigao na 2300 Mhz na 2.1 v , a memoriju na 3.1v sa magistralom na 212 Mhz. Inace ni KT-333, a ni KT-400 ne podrzavaju PCI 1/6. Sa MSI GeForce 4 Ti4200 izvuceno 14000 3D Markova 2001 na 191 Mhz FSB-u na najostrijim setovanjima u 1024x768 32-bit.Geek_master je napisao(la):Ja imam doticnu plocu. Ukratko: ploca je izuzetno siromasna dodacima (nema firewire, nema sata, nema raid, nema amr/cnr gluposti, nema zvuk, nema mrezu, ima samo usb 2.0). Sa druge strane izuzetno je bogata opcijama za overklokovanje, znaci napon za sta oces koliko hoces, mnozioci koje hoces, agresivni parametri, jedino sto nema PCI delilac 6. Ja sam moju terao do 190 MHz, mislim da dalje nece zbog bedne graficke kartice (neki krsh od noname radeona 7500). Inace, plocu bije glas da svaka ide na preko 200...
Alexandar je napisao(la):Pa recimo Spire FridgeRock ...
barakuda je napisao(la):ma sto se kulera tice speez raptor cooler je zakon
a moze i Volcano 9
jaksa je napisao(la):diamond max 9 umesto d740l i svi fanovi na 7v)
koliko je tisi nego na min. broju obrtaja (3000+ rpm)?
koji cpu imas i greje li se vise?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari