Šta je novo?

Abit ili Gigabyte ??

jaksa je napisao(la):
Uvek Abit.
Cisto da ne ispadnem pristrasan, GA su odlicne ploce (kao npr VW) ali Abit je (Mercedes :) )
Pa pre bih rekao da je Abit VW, i to neki GTI, VR6, GT TDI itd..., a GA na primer neka Skoda Octavia sa Diesel motorom.

drfedja je napisao(la):
Pa pre bih rekao da je Abit VW, i to neki GTI, VR6, GT TDI itd..., a GA na primer neka Skoda Octavia sa Diesel motorom.
Uuuuuh, Fedja, ti sa tim traktorima... :d:d

mitnick je napisao(la):
Stvarno, i ti care sa tim spaljenim VW-om... :D
Valjda znas da ja ne trosim te nemce... samo 'talijane, male i brze ;)

Jel je ovo forum o automobilima, traktorima, kamijonima i chamcima ili je forum o kompjuterima.
Daj momci drzite se teme!!!!!!!!!
Abit4ever (µGuru)

Immortal_SurvivoR je napisao(la):
Jel je ovo forum o automobilima, traktorima, kamijonima i chamcima ili je forum o kompjuterima.
Daj momci drzite se teme!!!!!!!!!
Abit4ever (µGuru)

O "kamijonima" definitivno nije :D :d

Ahahah.

Lm, Fedja, slazem se :)

ja bih ti preporucio gigabyte...jer mislim da su bolje ploce...ali ti kako hoces...

Urban kad budesh video jedan Abit na delu javi se!
I posle uporedi sa Gigabyte i vidi razliku

urban je napisao(la):
ja bih ti preporucio gigabyte...jer mislim da su bolje ploce...ali ti kako hoces...
:D :D :D
khm, khm, ti si sada lupio, a pitanje je da li ces ostati ziv. :d
Na stranu sto to nije tacno, zbog takvih izjava mozes da budes banovan sa foruma :d :d :d

Immortal_SurvivoR je napisao(la):
Urban kad budesh video jedan Abit na delu javi se!
I posle uporedi sa Gigabyte i vidi razliku

pazi imam ortaka koji ima abit plocu...znaci video sam abit na delu...tako da...:))))

pazi imam ortaka koji ima abit plocu...znaci video sam abit na delu...tako da...)))

Podesi tog Abita malo bolje pa ga opet pogledaj na delu :)

To je isto ono kao kad ljudi kazu :
"Necu da kupujem AMD jer je nestabilan , video sam kod mog druga ... "
Ako je nesto nestabilno , nije zbog toga sto je Abit , AMD , Intel
vec sto nesto nije lepo namesteno (memorijski tajminzi , voltaze , itd )
ili zato sto je neka komponenta neispravna ....
AMD ili Intel , GA ili Abit, sve to mora da radi rock stable
ako je dobro podeseno i ako je ispravno
Ako nesto ne radi kako treba ,podesavanje ili reklamacija.

Pozdrav

urban je napisao(la):
pazi imam ortaka koji ima abit plocu...znaci video sam abit na delu...tako da...:))))
Ma gledaj ti koliko hoces, svi smo mi na forum-u imali/imamo te Abit-e i gledamo ih na delu.

Preteraste ga,
suvise navijackih prepucavanja je izneto ovde . I imao sam i gledao sam i Abit i GA. Izvanredno su stabilne i brze.

NEoverklokovano NEMA nikakvih prednosti kod Abita i tacka. Jedina prednost Abit-a je veci potencijal za o/c.

Prednost GA, po meni, je bolja izrada i kvalitetnija (skuplja) ugradjena elektronika.

nisam ja rekao da je abit los[samo sam rekao da sam ga video na delu zar ne?]...samo imam gigabyte...i odlicno mi radi...ali stvarno...i zato sam je preporucio...

Nazad
Vrh Dno