Šta je novo?

Abit IC7

• Začetnik teme Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Evo stize i ova ploca,mogu reci da je ploca predivno uradjena ali bios kao ni drajveri nisu jos optimizovani jel kako se zna zvanicna podrska je tek od 22 maja kad ce se pojaviti drajveri za cipset kao i intel cipset ascelerator.Verovatno ce biti puno ispravki u narednom biosu pogotovo mislim na mogucnost dizanja voltaze za memoriju.Inace ispravki ima mnogo cak i dodatnih opcija izmedju prvog i drugog biosa.Ono sto je mana je mala voltaza za memoriju koja ne moze da ide preko 2.8 v,a znamo da corsair memorija i uopste jace memorije na tom naponu daju daleko ispod maximuma.Evo u atachmentu memori bendwicha na memoriji corsair 3500xms,na najostrijim setovanjima 223mhz gore ne moze naravno zbog napona.
P.S.Aco ko ce na prvu stranu Future Marka 😀 😱

Kokos je napisao(la):
Evo stize i ova ploca,mogu reci da je ploca predivno uradjena ali bios kao ni drajveri nisu jos optimizovani jel kako se zna zvanicna podrska je tek od 22 aprila kad ce se pojaviti drajveri za cipset kao i intel cipset ascelerator.
P.S.Aco ko ce na prvu stranu Future Marka 😀 😱

Ono jes da je taj 22 Aprililili odavno prosao... ali sa' ce 22Maj.

Kokos je napisao(la):
Ono sto je mana je mala voltaza za memoriju koja ne moze da ide preko 2.8 v,a znamo da corsair memorija i uopste jace memorije na tom naponu daju daleko ispod maximuma.

Na Epoxovom modelu memorija ide do 3.3v ako sam dobro procitao jedino se zale da malo daje za cpu , valjda 0.05v.Eh taj Intel stalno je negde nedo :hump: 😀 😀

Milan je napisao(la):
...

Na Epoxovom modelu memorija ide do 3.3v ako sam dobro procitao jedino se zale da malo daje za cpu , valjda 0.05v.Eh taj Intel stalno je negde nedo :hump: 😀 😀

Ma ko jos Epox-a smatra za ozbiljnu plocu 😀 😀 ?

Isti ovakav slucaj je bio sa IT7Max2 v2.0 pa su se ozvanicile ,inace skrivene opcije BIOS-a 😀
Memorija ce ici na 3.2V.Zivi bili pa videli 😀 😀

Inace ploca je izvanredna i bez IAA koji ce doneti jos ubrzanja.

Daj boze da bude radilo sve kako treba
Nova ploca nova sansa da spalis nesto, zato pazi se da ne trazimo delove i za plocu kao i za radeona po forumu.
sto se tice sandre rezultati su strava a i testovi ce da budu, ne u toj meri bolji ali npr ko je imao 5000 imace 5800 u 3d mark 2003

MSI daje 3.2 za memoriju i 2.3 za procesor, pa nece valjda ova firma da oduva Abit i Epox ? 😉

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
MSI daje 3.2 za memoriju i 2.3 za procesor, pa nece valjda ova firma da oduva Abit i Epox ? 😉

Pozdrav!
Nece!! 😀 😀 😀

simpson H je napisao(la):
...
Isti ovakav slucaj je bio sa IT7Max2 v2.0 pa su se ozvanicile , skrivene opcije BIOS-a 😀

Abitove katakombe ili ulazak u nepoznato ( samo za hrabre i l..e) 😀 😀

Milan je napisao(la):
...

Abitove katakombe ili ulazak u nepoznato ( samo za hrabre i l..e) 😀 😀
Milane sta je stobom jel si se ti uplasio, pricas o necemu sto nisi ni video.odakle tolika skepticnost,pa kad budes video rezultate 3d marka pasces u nesvest,verovatno si upoznat sa nevoljom koja me snasla pa znas da nemam o/c cpu trenutno ali cu ti reci da (u 3D Marku)na magistrali od 173 dobijem rezultat skoro kao na prethodnom cipsetu na magistrali od 186 sa memorijom 4/5 uzmi digitron pa izracubaj koliko je to ubrzanje sa polu plocom bez drajvera za osnovne stvari cipset i IAA. Pogledaj ovo i uzivaj http://www.hardocp.com/article.html?art=NDcx .Ma intel i Abit je to.

kakva skepticnost? covek zivi na 2,5 metara od mene. on je doveka uzimao epoxa, ja sam abita, i uvek smo imali priliku da ih isprobamo. tako da znamo lepo odakle skepticnost.

abit postane bolji nakon 68 revizija bios-a i 48 revizija pcb-a... mnogo brzo izbacuju ploce na trziste

poz

Kokos je napisao(la):
...
Milane sta je stobom jel si se ti uplasio, pricas o necemu sto nisi ni video.odakle tolika skepticnost,pa kad budes video rezultate 3d marka pasces u nesvest,verovatno si upoznat sa nevoljom koja me snasla pa znas da nemam o/c cpu trenutno ali cu ti reci da na magistrali od 173 dobijem rezultat skoro kao na prethodnom cipsetu na magistrali od 186 sa memorijom 4/5 uzmi digitron pa izracubaj koliko je to ubrzanje sa polu plocom bez drajvera za osnovmne stvari cipset i IAA. Pogledaj ovo i uzivaj http://www.hardocp.com/article.html?art=NDcx .Ma intel i Abit je to.

Ma nisam bre skeptican Kokose a nemam ni sta da se plasim dace bog jos malo (hmm) pa ce biti glupo bilo sta porediti sa AMD-ovim novajlijom 🙂 , naprotiv ja sam stalno tvrdio i tvrdim da Intel ima MNOGOOO bolji cipset nego AMD ali samo im to za sad spasava procesor.Kada bi napravili jedan cipset sa takvim mogucnostima za AMD odma bi mogli da zaborave na svoje procesore. 😀.Inace citao sam vec 2-3 clanka o cipsetu i stvarno je do jaxx, cak toliko da sam razmisljao 5 min. o promeni ( do sad nisam ni razmisljao o tome ).Sto se tice tvog peha , uzas samo toliko ali mi je drago da nisi klonuo ako tako moze da se kaze.Samo pici i pamet u glavu.
Poz.

Miroslav je napisao(la):
kakva skepticnost? covek zivi na 2,5 metara od mene. on je doveka uzimao epoxa, ja sam abita, i uvek smo imali priliku da ih isprobamo. tako da znamo lepo odakle skepticnost.

abit postane bolji nakon 68 revizija bios-a i 48 revizija pcb-a... mnogo brzo izbacuju ploce na trziste

poz

Moj drug 😀

Nazad
Vrh Dno