Šta je novo?

Abit IC7-MAX3

ja imam IC7 i odlicna je
IC7-G je jos bolja,zbog mreznog adaptera i jos nekih sitnica,raid i tako to
a IC7-MAX je najbolja i ako imas kinte ne zali, idi i kupi je i voli je

KIBLA`s je napisao(la):
ja imam IC7 i odlicna je
IC7-G je jos bolja,zbog mreznog adaptera i jos nekih sitnica,raid i tako to
a IC7-MAX je najbolja i ako imas kinte ne zali, idi i kupi je i voli je

Kao sto rekoh uzmi IC7 ili G varijantu, ako ti se zalomi los IC7 Max 3, a dao si 170 € onda sta reci... A razlike su minimalne, ako ih uopste i ima...

Ima razlike izmedju IC7-G i Max3: Max3 dobija 11 poena vise u 3dMarku01 :p :D Ne znam stvarno, videcu.

Poz :wave:

Poslednja izmena:
IC7(-G) za Vdimm ima max vrednost 2.8V, a Max valjda 3.2V, Max nadalje ima 6 umesto 4 SATA konektora (sil3114 umesto 3112) i od nekih vaznijih razlika to je to.
Od onog OTESa ne znam kolika je korist - neki bas primetniji o/c i ne omogucava na ovoj ploci; em gledam da ima sto manje ventilatora u kucistu, em sto mi je ona plastika smetala kod namestanja nekih kulera.

silverglider je napisao(la):
IC7(-G) za Vdimm ima max vrednost 2.8V, a Max valjda 3.2V, Max nadalje ima 6 umesto 4 SATA konektora (sil3114 umesto 3112) i od nekih vaznijih razlika to je to.
Od onog OTESa ne znam kolika je korist - neki bas primetniji o/c i ne omogucava na ovoj ploci; em gledam da ima sto manje ventilatora u kucistu, em sto mi je ona plastika smetala kod namestanja nekih kulera.

IC7-G ima prednost zato sto svaki qler moze lepo da stane, dok na MAX3 treba da skidas OTES da bi stao neki specificni qler (Hyper 6 ne moze :( ). IC7-G ima i ATA to S-ATA adapter. Koliko ovo podize uopste podize "performanse" drajva? To za 6 ili 4 S-ATA porta nije mi bitno... Btw, koliko kosta IC7-G? Ako je ispod 145 ojra uzimam tu plocu ;) Ajmo da vas vidim dileri :) Ko mi ponudi jeftinije, kod njega cu da uzmem. Ovo ne vazi za moderatore, jer plasim se da ima da me biju :D

- Mi smo se culi na Benchu u vezi maticne...
- A ti si taj LikvidPlazma? :crash: :D

Poslednja izmena:
Poz drustvo...Da ozivim malko ovu temu posle 10 godina jer nisam znao gde bi mogao da postavim pitanjce.. :)
Sredjivajuci nesto po kuci, tumbajuci po kutijama i sl. Nasao sam full pakovanje ove plocice (Abit IC7-Max3) kao i full pakovanje graficke sa sve nekim igricama i sl. :)
I procesor i graficka su iz potpisa (koji jos uvek stoji - bas sam azuran).. :)
Posto ozbiljno moram da oslobodim prostor a na zalost koliko god sam emotivan vise nemam gde da drzim cak ni komp koji je koristio kao htpc u retkim trenutcima, voleo sam sa vama da se konsultujem da li takva stvarcica, koja je nekad bila unikat svoje vrste, ima ikakvu vrednost danas i sta bi mogao da dobijem za istu?
Unapred zahvalan! ;)

Ima vrednost. Direktne procene polovne robe ovde na forumu nisu dozvoljene.
Pogledaj oglase (na primer KupujemProdajem), pa uporedi cene i formiraj svoju.

E da je DFI Lan Party NFII Ultra B -Uhhh... :p

Ima vrednost. Direktne procene polovne robe ovde na forumu nisu dozvoljene.
Pogledaj oglase (na primer KupujemProdajem), pa uporedi cene i formiraj svoju.

Hvala na odgovoru I savetu ali vec probano.. iii.. Slaba vajda.. :-/
Bezuspesno pokusavanje da iskopam bilo kakvu informaciju u sadasnjem vremenu.
Na Kupujem Prodajem takodje tek nema smisla uporedjivati je sa svim onim sto se prodaje.
Na stranim sajtovima svaki je sa "Out of Stock" I naravno I na to se ljudi dan danas javljaju sa komentarima kako je bila mrak I dele suze sto su je posle toliko vremena tipa juce raskacili iz racunara, ali opet niko ne spominje cenu za dalje vec svaka odlazi u ram I na zid. :-/ :)
Ne znam sta mi je raditi ...

Kako nema smisla? Nadjes slicne komponente i stavis tako neku cenu.

U krajnjem slucaju nekome poklonis. :)

Kako nema smisla? Nadjes slicne komponente i stavis tako neku cenu.

U krajnjem slucaju nekome poklonis. :)

hehehe..Pa nema smisla jer dolazim u situaciju kao da uporedjujem sad plocu od 50 i 150e.. :)
Mada pomirio sam se vec sa tim da ovo sto posedujem ima samo emotivnu vrednost.. :/ :) ;)

Nazad
Vrh Dno