Šta je novo?

Abit Ic7 Max 3

• Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Kao sto sam i ocekivao plocu ovakvog kvaliteta pravi samo abit u max serijama.Kao prvo overeni su i rekordi (mislim na licne).Zvanicno sam presao 4 prava ghz.Ovih dana dok instaliram windows i sve jos proucim bice dosta novih rezultata.Mislim da cu i ove oboriti a o 3 de markovima da nepricam.Procesor je P4 2.6 C napon je samo 1.7 v memorija corsair pc 3500.Napon za memoriju je 3.2 v.I jos jednom veliko hvala mom drugu Simpsonu. :D

Cestitam, fantastican rezultat!!! cheers

Na koliko je CPU radio u memory testu?

Veoma lepi rezultati :happy:

A do koje frekvencije moze da odradi prime?
Bice nesto i od intela, al samo dok ne izadje athlonFX ;P

Pozdrav :wave;

I kod mene se ta ploca u kombinaciji sa 2.6c pokazala kao odlicna. Odmah posle podizanja windoze sam je poterao na 280 FSB u dual modu za mem i naponom za cpu 1.55v@ 3640MHz. Ocekujem bar jos malo vece rezultate kada sredim kompletno comp. I sve to powered by SimpsonH.
Poz.

meaculpa je napisao(la):
I sve to powered by SimpsonH.
Poz.

Hahaha.
Cek malo...pa meni je sve vise stvari po kuci (a i sire) powered by Simpson.
:mrgreen:

jaksa je napisao(la):
...

Hahaha.
Cek malo...pa meni je sve vise stvari po kuci (a i sire) powered by Simpson.
:mrgreen:

...e pa eto...sta ces, kad je takve srece da se kod njega nadju najbolji primerci.

Za Dadeta , sve testove prolazi na 306 FSB (3978 Mhz) posle toga dolazi do nestabilnosti,mislim da mi je problem napajanje od samo 360 w na kome je vapo (150 W) zatim cpu tri harda radeon 9800pro , citac pisac ....
Probao sam sa DTK 400W ali ima slabiju struju od ovog Enermaxa.Resicemo i taj problem cim se nabavi nesto.Dotle evo malo jaceg rezultata u sandri.

Kokos je napisao(la):
Kao sto sam i ocekivao plocu ovakvog kvaliteta pravi samo abit u max serijama.Kao prvo overeni su i rekordi (mislim na licne).
Stigao, a....

Aj' neka je sa srecom :wave;

Kokos je napisao(la):
Probao sam sa DTK 400W ali ima slabiju struju od ovog Enermaxa.Resicemo i taj problem cim se nabavi nesto.
Trazi od simpsona onog Enermax-a od 460W kojeg je posao da pokupi za mene, a na kraju je zavrsio kod njega u masini :beat:

Taj ce ti resiti sve probleme...

Izgleda da ce uskoro na kucistima pisati umesto powered by Intel, AMD, nVIDIA, Ati, pisati POWERED BY SIMPSON H.

Kokos je napisao(la):
Za Dadeta , sve testove prolazi na 306 FSB (3978 Mhz) posle toga dolazi do nestabilnosti,mislim da mi je problem napajanje od samo 360 w na kome je vapo (150 W) zatim cpu tri harda radeon 9800pro , citac pisac ....
Probao sam sa DTK 400W ali ima slabiju struju od ovog Enermaxa.Resicemo i taj problem cim se nabavi nesto.Dotle evo malo jaceg rezultata u sandri.

Ako budes nabavio jaceg Ener-a, znas kome mozes taj da prodas, pozdrav.

Sale_Fanatic je napisao(la):
Izgleda da ce uskoro na kucistima pisati umesto powered by Intel, AMD, nVIDIA, Ati, pisati POWERED BY SIMPSON H.
Ma ja kod njega imam exstra pogodnosti dobar je on :D samo sto kad god nazovem pita sta je crklo :evil: ali da ne ureknem necrkava vise :D

Kokos je napisao(la):
...
Ma ja kod njega imam exstra pogodnosti dobar je on :D samo sto kad god nazovem pita sta je crklo :evil: ali da ne ureknem necrkava vise :D
E vidis, mene to vise ne pita... :beat:

Kokos je napisao(la):

A da možda probaš sa dva napajanja ?

Moja masina takodje polako postaje POWERED BY SIMPSON H i sa tim sam prezadovoljan.

Moja masina je skoro kompletno Powered by Simpson (ploca, proc, graficka, kuciste, memorija), ali je AMD :d.

Iako je kod mene samo ploca od Simpsona, moram priznati da mu je ovo najbolja reklama... :mrgreen:
Moze slobodno da se reklamira kao "As seen on Benchmark team!"

Veliki pozdrav za naseg Homera! :p

e kako ste krenuli sa Simpsonom,covek ce uskoro poceti da placa porez na extra profit :mrgreen:
nemojte ga minirate :D

Evo rezultata u 3d markovima podatci isti za oba skora , i molim javan odgovor od tekmana i kad ce mod karte da jurisamo na titulu :D
http://service.futuremark.com/compare?2k3=1319668 2003

http://service.futuremark.com/compare?2k1=7020077 2001

General Information

Operating System Microsoft Windows XP

DirectX Version 9.0b

Mobo Manufacturer http://www.abit.com.tw/

Mobo Model IC7-MAX3(Intel i875P-ICH5)

AGP Rates (Current/Available) 8x / 4x, 8x

CPU Intel Pentium 4 3940 MHz

FSB 302 MHz

Memory 510 MB

Display Information

Graphics Chipset ATI RADEON 9800 PRO

Driver Name RADEON 9800 PRO

Driver Version 6.14.10.6378

Driver WHQL Certified Yes

Video Memory 128 MB

Core Clock 466 MHz

Memory Clock 378 MHz

Kokos je napisao(la):
General Information...
Hmmm... Citam ove tvoje specifikacije, i bogami Kokose (bez zezanja), ovo mi sve deluje zastrasujuce!!! :hair:

CAR je napisao(la):
...

Hmmm... Citam ove tvoje specifikacije, i bogami Kokose (bez zezanja), ovo mi sve deluje zastrasujuce!!! :hair:
Pa sta te toliko zastrasuje :D

Kokos je napisao(la):
...

Pa sta te toliko zastrasuje :D

Verovatno cena Intelove konfiguracije, koja je neznatno brza od AMD-a ;P

DADE je napisao(la):
...

Verovatno cena Intelove konfiguracije, koja je neznatno brza od AMD-a ;P

Napravio si lapsus, mislis neznatno sporija od AMD-a. :d:d

Aj' ne za*ebavajte coveka...

... nije on kriv sto je puk'o tolike pare, a mogao je da ima brze, za manju kintu :mrgreen:
Simpson je kriv, on ga je navukao na to!!!! :beat:

Kokose, mislio sam na tu konfu u celini... a ako ces detalje, onda bi to bili ploca (pre svega - *OPASNA* je), graficka i kuciste :D
Ne, procesor me ne impresionira ni malo! :beat:

Samo ih posmatram care :)) Bicu strpljiv cekam rezultate ja ih postujem.

Vrh Dno