meaculpa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.07.2002
- Poena
- 619
Vojkan je napisao(la):Čekaj jel piše koliko je 3.3V+5V combined output?
Pise da je maximalni load 3.3V+5V+12V 400 wats za model HPC-420-302 DF.
Ne maximalni load, njemu treba "combined power output".meaculpa je napisao(la):...
Pise da je maximalni load 3.3V+5V+12V 400 wats za model HPC-420-302 DF.
Aaa, to, mislis na 3.3V+5.0V=220WCAR je napisao(la):...
Ne maximalni load, njemu treba "combined power output".
E, to.meaculpa je napisao(la):...
Aaa, to, mislis na 3.3V+5.0V=220W
:wave;
Paradigma je napisao(la):...
za chieftec-a 420W racunica izgleda ovako:
3.3x30=100W + 5x40=200w, dakle oko 300w MAX.
Kombinovana snaga na 3.3v i na 5v je realno uvek manja oko 20%.
Enermax od 420W ne postoji, kod nas od tako neceg slicnog imas samo 350 i 460W kombinacije. Cenu za 460W model sam ti rekao, otprilike.jazza je napisao(la):...
Dobro ljudi hoce li neko meni sada da kaze gde mogu da nadjem optimalno napajanje tipa Enermax 420 ili 460 W tako do 100 europljana. Ili koliko vec kosta ... Pozdrav
Sve je to tacno osim cene od 110€, a da li ih imaju ?????CAR je napisao(la):...
Enermax od 420W ne postoji, kod nas od tako neceg slicnog imas samo 350 i 460W kombinacije. Cenu za 460W model sam ti rekao, otprilike.
Proveri jos jednom na PCBerzi, ali tamo vec duze vreme stoji da Ener-a od 460W ima u MB&Profy-u, po OK ceni.
E da, vidi da l' imaju ovo napajanju u kucistu od crnog lima, pa da zamenim ovo moje srebrno :beat:
Dobro sam proucio sta pisu na oc-clubu, i to jednastavno ne stoji. Svako ima drugaciji pristup i misljenje a za ovu plocu konkretno meni, kada se podigne napon Vdimm na 3.2V, Vdd ne ide ispod 1.36V, a najcesce je 1.37jazza je napisao(la):Ovo je ustvari ono sto bi trebalo da se uradi
http://www.cluboverclocker.com/reviews/motherboards/abit/ic7-max3/page6.htm
Pa okreni telefon i proveri!meaculpa je napisao(la):...
Sve je to tacno osim cene od 110€, a da li ih imaju ?????
Takodje i tebi, sve najbolje :wave;meaculpa je napisao(la):...
Srecna vam nova godina (D)
Kokos je napisao(la):Kao ja cak na 314 dalje nije mogao cpu! :wave;
meaculpa je napisao(la):...
Odrekni se Abita i predji na Asusa, samo na Asusu su modovi za Vdimm i Vtt i Vdd, daleko
komlikovaniji.
Poz.
jazza je napisao(la):...
Pa nikada ne bih presao u suprotni tabor pa makar mi ovo bila i poslednja ploca.... :beat:
meaculpa je napisao(la):...
Mislis na intel ili amd platformu, jer za razliku od amd ploca iz radionice Asus, za intela prave vrlo,veoma,skoro odlicne ploce... :mrgreen:
:wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari