Šta je novo?

Abit BX133 pitanjce

milojica

Čuven
Učlanjen(a)
07.09.2002
Poena
601
Nameravam da svoju MSI 6163 Pro plocu prodam i uzmem ABIT BX133.

Da li je ovo pametno i koji je najveci procesor koji Abit BX133 podrazava ? Da li podržava tualatin ?

Abit BX133-Raid sa poslednjim biosom oznake 72 podržava sve Intel PIII/Celeron procesore bazirane na CuMine jezgru u 0.18m. Tualatin nije i neće biti podržan.

Milojice nemoj to da radis. Zameni za nesto kao sto je asus tusl2c ili gigabyte 6oxt(a)...Taj abit mnogo riknjava...

Broz je napisao(la):
Milojice nemoj to da radis. Zameni za nesto kao sto je asus tusl2c ili gigabyte 6oxt(a)...Taj abit mnogo riknjava...

Sta kod nje konkretno riknjava ?

Kakva je ona ploca ASUS CUSL ?

Konkretno riknjavaju elektroliti tj ploca malo po malo i prestane da se inicijalizuje.Veruj mi pogresices ako uzmes tu plocu. CUSL je dobra ploca ali taj koji ti je nudi ti nudi polovnu plocu jer njevise nema iz tazloga sto je sada postoji TUSL2C koja podrzava sve zivo sa 370 nogu ukljucujuci i tualatine i to je prava stvar koju treba da razmatras. Isto vazi za gigabyte 6OXT(A).

Tacno je sve sto kaze Broz (BTW, da li si kontaktirao onog lika za plocu?) Videh da si pokusao da mi posaljes pm, ali mi je sanduce bilo prepuno.

Da Brzi hteo sam da ti kazem da sam kontaktirao i da mi se vise isplati da je ne popravljam nego mi stoji kao ukras na zidu🙂

:wave;

Pa koliko ti je trazio para? Ovom mom ortaku je sredio za 1000 din.

1200, ali obzirom da tu plocu mogu da zatarabim za 30e cimanje mi je, u svakom slucaju hvala ti...

:wave;

mishkooo je napisao(la):
Nadam se da nije vrisnuo onaj Abit sto sam ti proletos prodao?

pozdrav

To je taj. No popravljen je i radi ko sat sada.

brzi je napisao(la):
To je taj. No popravljen je i radi ko sat sada.

Znaci istina je da retko koji BX 133 raid prezivi 1-1.5 g,sramota za Abit,to je bila jedna od najskuplih i navodno "najboljih" ploca u vreme kada se pojavila.

pozdrav

Ja se secam da sam je svojevremeno jedva izvukao za 260dm i to je bila dilerska cena...Uzas.

Meni sljaka vecj skoro 2 godine da je ne ureknem... valjda mi je zapao dobar primerak....🙂

Broz je napisao(la):
Ja se secam da sam je svojevremeno jedva izvukao za 260dm i to je bila dilerska cena...Uzas.

Marketing je cudo...Najvaznije je da si par % brzi od konkurencije i odmah mozes da cepas sa cenom.

pozdrav

mambo je napisao(la):
Meni sljaka vecj skoro 2 godine da je ne ureknem... valjda mi je zapao dobar primerak....🙂

Nema to veze sa "uricanjem", kao sto rece Broz elektroliti koji su stavljeni na plocu su vrlo sumnjivog kvaliteta.Ukoliko si u mogucnosti mozda ne bi bilo lose da je se resis.

pozdrav

Moj ABit BX133-Raid je radio kod mene nešto više od godinu dana pa sam ga prodao ortaku i kod njega radi OK od letos.

Nazad
Vrh Dno