Ploca je gorepomenuti ABIT, graficka je ELSA Gladiac MX, 2X256 NCP, napajanje ciftek 340W. Problem je u sledecem: ploca ima problema prilikom prvog paljenja. Kao da ne moze da inicira graficku. Treba da se pali na veliko dugme tako sto se ono stisne i drzi onih 4-5 sec. da se ugasi. Tako 2-3 puta i posle se prijavi videokartica i sve sljaka u redu.
Nije do napajanja, provereno sa 4 komada razlicitih, nije do graficke, isto tako provereno. Da li je moguce da je riknulo AGP podnozje?boom FX
Ako jeste da li ima negde da se popravi?
Tek sada sam video onaj drugi post isto o abitu. Postajem malko razocaran u njega. Inace kod mene je napon u mrezi 225V a na ploci, bar tako kaze HVMonitor: +12.02V, 4.98V, 3.55V i ima kos nekih ali mislim da nisu toliko bitni.
Nije do napajanja, provereno sa 4 komada razlicitih, nije do graficke, isto tako provereno. Da li je moguce da je riknulo AGP podnozje?boom FX
Ako jeste da li ima negde da se popravi?
Tek sada sam video onaj drugi post isto o abitu. Postajem malko razocaran u njega. Inace kod mene je napon u mrezi 225V a na ploci, bar tako kaze HVMonitor: +12.02V, 4.98V, 3.55V i ima kos nekih ali mislim da nisu toliko bitni.