Šta je novo?

Abe's Oddisey

salerokada

Slavan
Učlanjen(a)
14.06.2006
Poena
320
Jel neko igrao ovu igru?
Igra je iz '97-e i kicks ass.
Prvobitna verzija nije radila na xp-u pa sam je ja nekome poklonio kada sam prelazio na isti. Medjutim nedavno sam naisao na verziju koja radi na xp-u i ponovo je sa odusevljenjem igram.

Vodi racuna da imas oba cd-a jer sa 2. se ucitavaju animacije :)

To je super igra, bio je posle jos jedan nastavak i onda nista. Mislim da na XBox-u ima nesto slicno tome samo glavni junak vise nije Abe :) Sjajna igra u svakom slucaju :)

Drugi deo se valjda zove Abe's exodus i takodje razbija,presao sam ga PSX-u svojevremeno.

Igra je po meni jedna od lepsih platformi, puna akcije, grafika i animacije ( za to vreme nevidjeni). Vodi racuna da spasis svih 300 zemljaka.
Taman kada se ocekivao nastavak (munch oddysee) resili su da je prave samo za konzole, :(

Koliko se secam, igra je cak dobila nekog oskara za one medjuanimacije.

JEr se ne zove ta igra u stvari "Abe's exodus"?

Da.. i trebalo je da se pojavi i treci deo, jer je u startu najavljeno kao trilogija! Naravno, iz nepoznatih razloga, treci deo - koji je trebalo celu pricu da zaokruzi, nikad nije izasao! ;(

Animacija je stvarno fenomenalna. Ja sam ranije koristio sliku iz drugog nivoa (noc i tamno plavo nebo iza kao pozadinu). I sada sam uradio print screen ali je slika u rezoluciji 640x480 :(

Nazalost ova verzija za Win-xp je samo oko 300MB i nema animacija sa drugog diska.

Jel ima neko taj drugi deo za xp. Voleo bih i njega da nabavim.

btw: jel neko uspeo da spasi sve drugare? Ja sam se bas iscimao da pronadjem sva tajna mesta u prvom nivou i od 28 spasio sam ih 26 :(

Fenomenalne igre. Prvi deo Oddysee je nešto kraći, ali i bolji nego exoddus.

Čujem da je kompanija koja je radila ove igre
napustila gaming biznis i prešla na animaciju.

Ako neko zna gde moze da se nabavi doticna igra (nebitno na koji nacin :-devil-: ) neka me PM-uje ako zeli,naravno. Kad sam nabavio Exodus za PC nisam spavao dok nisam presao :zgran: ,to mi je omiljena igra,pa predpostavljam da bi bilo uzivanje igrati i stariji Oddisey :)

и ја се пријављујем, пошаљите и мени на пм ако имате неки начин да добавим игру :)
@em2000 да ли имаш цд егзодуса или си скинуо са нета?

Poslednja izmena:
Animacija je stvarno fenomenalna. Ja sam ranije koristio sliku iz drugog nivoa (noc i tamno plavo nebo iza kao pozadinu). I sada sam uradio print screen ali je slika u rezoluciji 640x480 :(

Nazalost ova verzija za Win-xp je samo oko 300MB i nema animacija sa drugog diska.

Jel ima neko taj drugi deo za xp. Voleo bih i njega da nabavim.

btw: jel neko uspeo da spasi sve drugare? Ja sam se bas iscimao da pronadjem sva tajna mesta u prvom nivou i od 28 spasio sam ih 26 :(

Ne zuriti sa igrom, pa ce se svi spasiti.

Imam obe full igre.

Upload mi je spor, pa nemogu da kacim na nama "popularan" RS.

Poslednja izmena:
Full u smislu sa animacijama? i da rade na xp-u?
Onda se to mora nabaviti! Cimam te na pp za to.
poz

imam i ja obe full igre ali nisam ih probao stoo godina tako da nisam siguran da rade na xp-u, ajde probacu ih danas pa cu javiti da li rade

Igre rade na Xp-u, ali je treba igrati u nizoj rezoluciji. Ipak je to igra radjena pre ~7godina, tada je bio dx5.Preporuka je da je igrate u 640x480 ili max 800x600.

Igre rade na Xp-u, ali je treba igrati u nizoj rezoluciji. Ipak je to igra radjena pre ~7godina, tada je bio dx5.Preporuka je da je igrate u 640x480 ili max 800x600.

jesi li siguran da radi na xp- u sp2 ?

Ej ajd ako rade jel ima neko da moze da uploaduje na neki od servera za download? Please!

Ja sam imao oba dela i pre nego sam se selio za UK otisli su svi u kantu jer nije bilo mesta za sve CDe. Nisam smeo s toliko pirata na avion i na granicu. :)
E a sad mi se igra igrica... :mad:

jesi li siguran da radi na xp- u sp2 ?

Meni radi.

btw: kao sto rekoh kada sam radio print scr. slika je bila 640x480 znaci da je igra radjena za tu rezoluciju ali nema potrebe da se menja rezolucija pri igranju. Kao prvo ne postoji ta opcija u igri a kao drugo ja nisam nista menjao i sasvim lepo radi.

sinoc sam zavrsio prvi deo. Spasenih oko 70ak drugara :), 4 poginula :( i recimo 26 nepronadjeno.
Jel ima neko ko igra da se konsultujemo gde da trazimo drugare?

Meni radi.

btw: kao sto rekoh kada sam radio print scr. slika je bila 640x480 znaci da je igra radjena za tu rezoluciju ali nema potrebe da se menja rezolucija pri igranju. Kao prvo ne postoji ta opcija u igri a kao drugo ja nisam nista menjao i sasvim lepo radi.

oki, hvala

Poslednja izmena:
Yuhu! :happy:
Hvala, hvala. Ali cu ipak pokusati sam da ponovo prodjem igricu pa ako ih ne pronadjem sve (a necu) onda cu konsultovati uputstvo.
btw: uspeo sam sam da pronadjem svih 28 na prvom nivou! :banana:

ja sam pokrenuo prvi deo upravo, radi ko zmaj :)
igra je jos uvek nenadmasena i igriva kao i nekada

Pogotovo ako imas neki joypad tipa Logitech Precision (ili neki slican originalnom PSX-ovom...)! ;)
Dobro me podseti,imam joypad,al sam ga dao drugu jos pre mesec i kusur i zaborvio na njega,pa se cimam sa tastaturom:wall: :wall: :wall:

Abe je Legenda!!! A tek oni zvuci njegovi sto ih "pusta"!:D
Strava!

Nazad
Vrh Dno