Šta je novo?

abby finereader 6 SP 1

• Začetnik teme Začetnik teme austin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Re: Re: abby finereader 6 SP 1

ivo.r je napisao(la):
Pazite ako ovo instalirate, jer je meni ponisto krek. :zgran: Izgleda da je resenje ponovo krekovanjem istim krekom za verziju 6. Provericu u toku dana i javiti rezultat.

procitao sam da se to desava sa pro verzijom, dok je sa corporate sve ok...

Re: Re: Re: abby finereader 6 SP 1

austin je napisao(la):
procitao sam da se to desava sa pro verzijom, dok je sa corporate sve ok...

Da kod mene je pro verzija i fora sa ponovnim krekovanjem za sada radi bez problema. 🙂

A sta se konkretno dobija skidanjem skoro 30MB (pola programa !!!) ?!
Zanima me da li ste vi licno nesto dobili time, tj. vredi li to skidati...
:wave;

Sa kojim krekom vama radi pro verzija. Imam razne krekove i time resete ali niti jedan mi ne radi kako treba (Autori: Re, Magistr, Donev, UCF). Tačnije, samo ovaj poslednji kako tako radi (može da izveze tekst samo ako je latinica i ako je tek dignut program - nema aktivne stranice; ćirilicu izveze potpuno pogrešno) Sa svim ostalim krekovima dobijam "Internal program error ..." Kad je 6-ica počela da mi brljavi i 5-ica je odustala od rada (radi samo kopiranje u clipboard) tako da pretpostavljam da je provalio da sam "legalan" korisnik i to negde upisao - GDE?

Pozdrav

VIA je napisao(la):
Sa kojim krekom vama radi pro verzija. Imam razne krekove i time resete ali niti jedan mi ne radi kako treba (Autori: Re, Magistr, Donev, UCF). Tačnije, samo ovaj poslednji kako tako radi (može da izveze tekst samo ako je latinica i ako je tek dignut program - nema aktivne stranice; ćirilicu izveze potpuno pogrešno) Sa svim ostalim krekovima dobijam "Internal program error ..." Kad je 6-ica počela da mi brljavi i 5-ica je odustala od rada (radi samo kopiranje u clipboard) tako da pretpostavljam da je provalio da sam "legalan" korisnik i to negde upisao - GDE?
Pozdrav
Svojevremeno je bilo da se prekopiraju ona dva fajla (ne mogu tacno da se setim kako se zovu) i na taj nacin se dobije Corporate verzija, ali su se onda neki ljudi zalili da im posle nekog vremena opet izbacuje onu Trial ili Demo poruku. Opet, bilo je nekih ljudi kojima nije radila podrska za srpski 🙁
Bez nekog pravila, FR6 se cudno ponasao sto se crack-ovanja tice :cuss:
Isti crack je na jednoj masini radio, a na drugoj nije (da li u pitanju OS ili nesto drugo, nemam pojma). Uglavnom, onda se pojavio onaj crack sa rusifikatorom (podrska za cirilicu...) i to je to.
E sad, da li i gde on upisuje nesto....
To su mnogi hteli da saznaju, jer je petica upisivala u ini fajl jos koliko dana Trial perioda ima, pa je bila ona fora posle isteka ponovo ukucas staru vrednost i opet krenes iz pocetka, ali su onda oni tu nesto zakomplikovali....

VIA je napisao(la):

Pozdrav

Kod Fine Readera 6 ni jedan krak za trial verziju (bilo pro bilo corporate) ne radi trajno. Moze da radi jedno vreme a zatim pocne da brljavi. Najcesce pukne ukoliko hocete da izvezete veci broj stranica nekog teksta koji ste skenirali i pregledali. Ako izvozite manji broj stranica to jos moze da prodje. Postoji nacin da se i trial verzija ucini trajno funkcionalnom ali je komplikovaniji nego da prosto skinete retail verziju koje sada vec ima na vise mesta. S njom nema nikakvih problema ni sa cirilicom ni sa izvozom. (Za cirilicu morate primeniti tzv. rusifikator koji ide uz ovu retail verziju).

Retail verzija je nekada bila na

f**: / / ftp.vladivostok.ru /incoming /chicken /fr6/

to je bilo davno tako da nisam siguran da je link funkcionalan, ali trebalo bi da se moze naci i na drugim mestima. Format trazenih fajlova je fr6cerus* i ima ih oko desetak od po 5 MB pakovanih u rar format.

Pretrazite malo i ranije postove, bilo je dosta reci o ovome. type;

6.0.0.395 vs 6.0.0.610

Ne vidim da se nesto specijalno dobija (verovatno je resenje bugova), al mi je nesto interesatno tu (sto nisu prijavili oni koji su pregazili patchovan corporate)

Dakle, ja sam imao Proffesional Trial for WEB #256/1 (tako se prijavljuje kad se zapocne instalacija) verziju koju sam skinuo sa nekog sajta, onda sam je patchovao sa ona dva fajla, i od tada se (na startup ekranu), kao i sto treba, prijavljivala kao 6.0 Corporate. Nisam imao problema da mi izbacuje Demo ili Trial poruku. Dakle sve je sa njom bilo ok.

Sad sam skinuo ovaj SP1 (ja sam prvo mislio da je to samo service pack, al` koliko mi se cini po velicini fajla to je cela demo verzija)
Pregazio sam sa ovim SP1, moju shatro corporate varijantu, instalacija/upgrade je prosla bez problema.
Kada sam startovao fine reader nista neuobicajeno, kao i prethodni corporate koji sam imao, i ovo se prijavljuje kao 6.0 Corporate. Ocekivao sam da u uvodnom ekranu pise da je npr. 6.0 SP1 Corporate, al` pise kao i sto je pisalo ranije - samo 6.0 Corporate Edition.
Odem u Help>About, isto 6.0 CE Build 6.0.0.610 Part# 2741
U polju gde bi trebalo da pise na koga je licencirano, samo stoje po dve crtice., a serial ispod je FCAF-6027-4100-0004-745333 (kako stoji u .ini fajlu kod prvog patcha)

Onda raspakujem staru professional trial instalaciju i pogledam koja je verzija FineReader.exe, i pise da je 6.0.0.395, dok je ovaj nakon instalacije FRSP1 - 6.0.0.610

Cisto za one koji su kao i ja bili zbunjeni sto se na uvodnom ekranu ne primecuje razlika nakon upgrade-a

@pozdrav!

Nazad
Vrh Dno