austin
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.04.2001
- Poena
- 619
austin je napisao(la):
ivo.r je napisao(la):Pazite ako ovo instalirate, jer je meni ponisto krek. :zgran: Izgleda da je resenje ponovo krekovanjem istim krekom za verziju 6. Provericu u toku dana i javiti rezultat.
austin je napisao(la):procitao sam da se to desava sa pro verzijom, dok je sa corporate sve ok...
Svojevremeno je bilo da se prekopiraju ona dva fajla (ne mogu tacno da se setim kako se zovu) i na taj nacin se dobije Corporate verzija, ali su se onda neki ljudi zalili da im posle nekog vremena opet izbacuje onu Trial ili Demo poruku. Opet, bilo je nekih ljudi kojima nije radila podrska za srpski 🙁VIA je napisao(la):Sa kojim krekom vama radi pro verzija. Imam razne krekove i time resete ali niti jedan mi ne radi kako treba (Autori: Re, Magistr, Donev, UCF). Tačnije, samo ovaj poslednji kako tako radi (može da izveze tekst samo ako je latinica i ako je tek dignut program - nema aktivne stranice; ćirilicu izveze potpuno pogrešno) Sa svim ostalim krekovima dobijam "Internal program error ..." Kad je 6-ica počela da mi brljavi i 5-ica je odustala od rada (radi samo kopiranje u clipboard) tako da pretpostavljam da je provalio da sam "legalan" korisnik i to negde upisao - GDE?
Pozdrav
VIA je napisao(la):Sa kojim krekom vama radi pro verzija. Imam razne krekove i time resete ali niti jedan mi ne radi kako treba (Autori: Re, Magistr, Donev, UCF). Tačnije, samo ovaj poslednji kako tako radi (može da izveze tekst samo ako je latinica i ako je tek dignut program - nema aktivne stranice; ćirilicu izveze potpuno pogrešno) Sa svim ostalim krekovima dobijam "Internal program error ..." Kad je 6-ica počela da mi brljavi i 5-ica je odustala od rada (radi samo kopiranje u clipboard) tako da pretpostavljam da je provalio da sam "legalan" korisnik i to negde upisao - GDE?
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari