Šta je novo?

aaaaaaaaaaaa vec su sigurno to pitali ali moram i ja?

locoDream

Cenjen
Učlanjen(a)
16.06.2013
Poena
151
pozdrav clanovima i svim ostalima posmatracima
ukratko kupio bi neke solidne zvucnike (jazz, blues, ponekada klasika, old school hiphop, breakbeat, funk, znaci uglavnom crnci, afrika jamajka) i pojacalo isto neko...iskreno nemam bas neka iskustva pomalo sam citao po forumima uglavnom ista prica neko pljuje ove, a neko one druge, koliko para toliko muzike, bla bla, najbolje da ides i da slusas zvucnike da sam cujes, sta ako cujem pogresno hehe zezam se...ozbiljno ako moze neko da udjeli kakav dobar savjet za nesto solidno i za moj dzep za koji jos nisam siguran koliko daleko mogu ici. valjda ce nesto da se nadje...konkretno sam gledao oglase na kupujemprodaje.com i ima svega i svacega znaci svinjac...

Na kupujem prodajem neki polovan Quadral, npr model Odin, podnostojeći, dobro očuvan. To bi te ispalo oko 100 ili nešto malo više eur.
Pojačalo bilo koje polovno za 40-50 eur.

Nisu :) Ja sam jedne takve prodao pre jedno godinu ipo dana, za 110 eur mislim. A kod ovih njegovih je nešto krivo jedno vešanje na levom srednjetoncu.

uzmi neke polovne najjetnije hi-fi zvucnike, idi na audio forume ako ovde ne nadjes :)
cak i solo 6/7-c za sobu su prava uzivancija!

pozdrav clanovima i svim ostalima posmatracima
ukratko kupio bi neke solidne zvucnike (jazz, blues, ponekada klasika, old school hiphop, breakbeat, funk, znaci uglavnom crnci, afrika jamajka) i pojacalo isto neko...iskreno nemam bas neka iskustva pomalo sam citao po forumima uglavnom ista prica neko pljuje ove, a neko one druge, koliko para toliko muzike, bla bla, najbolje da ides i da slusas zvucnike da sam cujes, sta ako cujem pogresno hehe zezam se...ozbiljno ako moze neko da udjeli kakav dobar savjet za nesto solidno i za moj dzep za koji jos nisam siguran koliko daleko mogu ici. valjda ce nesto da se nadje...konkretno sam gledao oglase na kupujemprodaje.com i ima svega i svacega znaci svinjac...

Nije baš jasno šta tražiš, hoćeš stereo sistem ili surround? Samo pojačalo i zvučnici, šta je izvor? Koliki je budžet?

Vrh Dno