Šta je novo?

a800->PC problem

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
znaci kad povezem a800 sa kompjuterom (easy link 2.0) on uopstre ne vidi telefon.kabal sam kupio i na njemu pise downloading cable i kad se ukluci,telefon pokazuje kao da se puni.sad me interesuje zna li ko ako je problem do kabla koji kabal tacno da trazim ili mozda ja nesto ne radim kako treba pa mi skrenite paznju na nesto posebno ako ima.probao sam i com 1 i 2 ali nista

Cim ti tel pokazuje da se puni znaci da je sve dobro povezano sa kompom , odnosno da je kabl ok , probaj da u samom programu pod opcijama file-->setup namestis neki drugi connect port(com1,com2,com3)

Jedan Baja je napisao(la):
Cim ti tel pokazuje da se puni znaci da je sve dobro povezano sa kompom , odnosno da je kabl ok , probaj da u samom programu pod opcijama file-->setup namestis neki drugi connect port(com1,com2,com3)

probao sam sve ali nema sanse,program uopste ne vidi telefon...

Nazalost ima vise tipova kabla za t100 i neradi svaki na a800. Probaj da vratis ili zamenis za neki drugi.
Da li je original samsungov kabl sa kojim si probao?

Ja se izvinjavam sto cu da malo skrenem sa teme
Da li moze neko da mi kaze gde moze da se kupi kabl za povezivanje sa PC doticnog telefona najvise zbog melodija i sl.A takodje i koji program koristite? dakle samo ime.

Unapred Hvala
Poz.Bane ,)

barakuda je napisao(la):
Ja se izvinjavam sto cu da malo skrenem sa teme
Da li moze neko da mi kaze gde moze da se kupi kabl za povezivanje sa PC doticnog telefona najvise zbog melodija i sl.A takodje i koji program koristite? dakle samo ime.

Unapred Hvala
Poz.Bane ,)

Software sa samsungovog sajta:
EasyLink for SGH-A800 (iskljucivo taj, jel drugi mogu da ti sprze tel.)

Kabl, ja licno nemam, kupio sam jedan koji nije radio. U medjuvremenu sam nashao ali nisam ishao da probam, na sezamovim oglasima:
"Samsung R2x0/T100/A800 data kabl, fabrički, novo - 15 EUR!
Kontakt:
063/770-29-29
[email protected] "

Pozdrav
ps. javi sha si uradio

manicic je napisao(la):
Nazalost ima vise tipova kabla za t100 i neradi svaki na a800. Probaj da vratis ili zamenis za neki drugi.
Da li je original samsungov kabl sa kojim si probao?

procitah to sto kazes na jednom stranom forumu.
jedan kabal radi drugi ne radi a obadva za t100 :)

Nazad
Vrh Dno